2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

انتهای ستون فقرات یه استخوان مثلثی شکل هست که آذری زبان ها بهش میگن گوموج حتما کج شده یا در رفته

بهتره بری پیش کسی که سنتی هست و سر رشته داره جا میندازه

دکترای ارتوپد و ول کن

منم این مشکل و داشتم رفتم فرام جا انداختن

من جوری بودم که رو باسن نمیتونستم بشینم هز درد دنبلانچه 

خیلی درد بدیه من کشیدم....برای من یک خانومه که خیلی هم حرفه ای هستش تو جا انداختن در رفتگی ها جا انداخت گفت چند وقت رو تویوپ بشینم بعد یه ماه کاملا دردم قطع شد و خداروشکر چند ساله اوکی شدم گوش شیطون کر

کاربری دوم ..   یه بار تعلیق شدم 
انتهای ستون فقرات یه استخوان مثلثی شکل هست که آذری زبان ها بهش میگن گوموج حتما کج شده یا در رفتهبهتر ...

دقیقا منم.۳ بار رفتم دکتر ارتوپد هیچی سر درنیاورد خنگ خدا اما این خانومه تا معاینه کرد گفت دنبالچه در رفته

کاربری دوم ..   یه بار تعلیق شدم 
دقیقا منم.۳ بار رفتم دکتر ارتوپد هیچی سر درنیاورد خنگ خدا اما این خانومه تا معاینه کرد گفت دنبالچه د ...

بله با روغن ماساژ میدن و از رو همون لباست جا میندازن

انجام داد برات ؟

من وقتی زیاد مینشیم  دارم

مخصوصا رو صندلی

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام