2777
2789

بچها من چند ماه پیش افسردگی داشتم دوتا بچه گربه اومدن توی پارکینگ من بزرگشون کردم حالم بهتر میشد  شبا با گریه میرفتم پارکینگ اینقدر بغلم میکردن که یادم میرفت همه چی خیلی مهربون بودن کل پولهام رو براشون خرج کردم یکیشون دوماه پیش رفت زیر ماشین اینقدر گریه میکردم تا یکم بهتر شدم حالا اون یکی گربم ی چیزی خورده مسموم شده دو روزه حالش بده خیلی بد.حالا هر چی التماس مادر پدرم میکنم ببرنش دکتر نمیبرن اینقدر تحقیرم کردن همش بهم میخندن میگن فردا میمره مجبور میشیم جسد کثیفشو از پارکینگ جمع کنیم مادرم بی دلیل به اون طفلکی فحش میده نمیدونم دیگه چکار کنم اینقدر گریه کردم حس میکنم توی قلبم ی چاقوی بزرگ کردن اینقدر درد میکنه چرا زندگی من اینقدر کوفتیه؟اون طفلی رو چکار کنم بمیرم براش اینقدر درد داره فقط از خدا میخوام همه چیو ازم بگیره ولی اون خوب شه 

🥲🥲🥲🥲💔

سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛         از آنورکسیا و اختلالات خوردن( eating disorders )رنج می‌برم ولی چون کمبود وزن ندارم و استخونی نیستم کسی باورش نمیشه:)  !

نمیتونی ازشون پول قرض بگیری به بهانه دروغی مثلا بگو دوره مجازی میخوام شرکت کنم اگه پولت تموم شده

سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛         از آنورکسیا و اختلالات خوردن( eating disorders )رنج می‌برم ولی چون کمبود وزن ندارم و استخونی نیستم کسی باورش نمیشه:)  !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درکت میکنم 🥲💔