2777
2789

گیم پر دردسری  کل کل فحشه کلا ذاتش اینه  بخوری فحش میدن بزنی فحش میدن نزنی فحش میدن ، چهار ساله بازی می‌کنیم وقت آزادمون ،خودم آوردمش تو این بازی اکانتش خودم براش درست کردم ، یکی رو زد صدا رو همه بشنون بود دختر در اومد اسم شوهرم صدا زد از رو آیدی خوند گفت فلانی مادر ج.. ده س که اینجوری منو زدی شوهرم اومد جواب بده گفت فعلا فلانم تو فلانت رفت فشار نخور ، گفتم چی گفتی ؟ گفت از دهنم دررفت میخواستم بگیرم تیرم گفتم ک..رم گفتم آره خر خودتی منم میتونم دهنم باز کنم خودت دیدی میفهمن دخترم جلو هول میشن گفت ببخشید واقعا زبونم نچرخید  درست نبود حرفم از همونجا چپ افتادم باهاش ب گوه خوردن افتاد ولی فایده نداره بی شخصیت رو آدم میکنم درس عبرت بشه برا بقیه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اشتباه کردی بازی انلاینی می‌کنین که دخترای دیگم هستن وا مگه قحطیه بازیه خودت نباید اجازه بدی یه بازی ...

بابا میفهمن من خودم دخترم هار میشن مردا نود درصد بازی پسرن دختر خیلی کمه اونجا من خودم معدود دخترام که موندم

محیط بدی نیست بازی کالافه چیز خاصی نداره ولی یک چیزی داریم ما به اسم افسار دهن

هیچ وقت شوهرت رو وارد جمع دخترا نکن ...ارزوی هر مردی ه که تنوع توی جنس مخالف داشته باشه ...توی بازی ، توی مهمونی ...بزرگتر که شدی غافلگیر و ناامیدت میکنه متاسفانه  ..اینو از من داشته باش .امیدوارم تجربه ش نکنی

منم با نامزدم کالاف بازی میکنیم اگر تو بازی دختر بیاد قاطی میکنم خیلی بدم میاد بره ینفر دیگه رو نجات بده عصبی میشم یا دخترایی هستن میبینی مایک میدن مریضن بنظرم فقط دونفره بازی کنین منو نامزدم فقط دو نفره بازی میکنیم میگم بهش چهارتایی دوس ندارم 

❤️🙏🏻التماس دعا

بابا میفهمن من خودم دخترم هار میشن مردا نود درصد بازی پسرن دختر خیلی کمه اونجا من خودم معدود دخترام ...

باباجان خواهر من بالاخره همون معدود دخترا که بیان و با همسرت دهن به دهن بزارن باعث بحث و دلخوری تو و همسرت می‌شه 

محیط بدی نیست بازی کالافه چیز خاصی نداره ولی یک چیزی داریم ما به اسم افسار دهن

بازیتون چطوره؟اگه خواستید آیدی بدید😁

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

خودت وارد چنین محیطی کردیش .خودتم شاکی هستی ؟؟

همینو بگو.. جای اینکه مرد گنده پی کار و زندگیش باشه اومده پای بازی نشسته انگار داداش ۱۲ سالشه

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

هیچ وقت شوهرت رو وارد جمع دخترا نکن ...ارزوی هر مردی ه که تنوع توی جنس مخالف داشته باشه ...توی بازی ...

راستش کلا خودم آدم بی اعتمادی هستم ، یعنی میگم کلا جنس نر ذاتش خراب تنوع طلبه خیلی کم پیش میاد آدم حساب توش باش ،شوهرم تو ده سال زندگی پاشو کج نذاشته ولی می‌دونه کوچیک ترین چیزی ببینم چطوری نسخه شو میپیچم تنها چیزی که هیچوقت نمیتونم لحظه ای تحملش کنم سفت نچسبیدمش ،ازاد گذاشتم اگر وا داد همون جوری بره گم شده برنگرده معطلش نباشم دیگ

همینو بگو.. جای اینکه مرد گنده پی کار و زندگیش باشه اومده پای بازی نشسته انگار داداش ۱۲ سالشه

وقت آزاد خانم جان وقت ازاااااااااااااد ملت بیکار نیستن شوهرم مهندس ساختمانه 

باباجان خواهر من بالاخره همون معدود دخترا که بیان و با همسرت دهن به دهن بزارن باعث بحث و دلخوری تو و ...

من خودم خیلی پس میاد مردا نه میدن صدام بازه ولی شوهرم می‌ذاره خودم جوابشون بدم ،ولی ما زنا حسودیم جر میدیم خودمون ، حالا تو بذا اینو من از دماغش چطوری دربیارم