از اونجایی ک باهیچ احدی رفت وامد نداریم همه رو تو فضای مجازی میبینم... خدایی خیلی عقب افتادم ازبقیه من درگیر خونه داری و بچه داری ومشکلات اقتصادی زندگی .دیگ نمیتونم ب خودم برسم🥲🥲🥲دیگ لباس خریدنم شده ارزو تا برسه ب چیزای دیگگگ... همش ب فکر بچهام اونا چیزی کم نداشته باشن
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
پاک کن تاماممم ..من از ازل تا ابد اینستا نصب نمیکنم از محیطش متنفرم .
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏
من که مجازی رو باور ندارم یکی رو می دیدم و میگفتم خدایا چقدر خوشگل و جذابه
اتفاقی از نزدیک دیدمش و فهمیدم چقدر داغونه و تمومی عکساش ادیته
حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏
واقعی نیست، در واقعیت همه گرفتار مشکل خونه و بچه و... هستن فقط خنده هاشون تو اینستاست
اما برا خودتون برنامه ریزی کنید باشگاه برید به خودتون برسید هم روحتون جوون میشه هم حالتون بهتر میشه
یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
من خیلی به خودم میرسم و همیشه کلی پول لباس میدم ولی کافیه برم بیرون اینقدر دختر خوب میبینیم که حس میکنم به چشم نمیام
مقایسه آدم رو نابود میکنه
مردی برای تمام فصول؛ الهامگرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب میکند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمیکند
کار خوبی میکنی به شدت وابسته اش شدیم اعتیاد آوره واقعا
اصلا خوشم نمیاد واقعیتش .همش فیلم و ظاهر سازی که اره ما عاشقیم ما پولداریم چشمتون بترکه ...