2777
2789
عنوان

مامانهایی که پرستار کودک گرفتن

127 بازدید | 17 پست

چجوری به پرستار اعتماد کردید ؟؟ 

چیزی ازشون گرفتید ؟؟

من یه خانم مسنی هست میشناسمش ولی خیلی شناخت کامل ندارم بهش چجوری میتونم اعتماد کنم پسرمو دستش بدم ؟؟

همش میترسم یه وقت خدایی نکرده ندزدنش 😯😟

یک ماه مهد گذاشتمش  هم مریض شد هم زدن یاد گرفت . نمیدونم چکار کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پرستار دارم دخترم الان سه سالشه از نه ماهگی پرستار داشتم

خداروشکر راضیم و بهش اعتماد کردم

ماها چاره ای نداریم جز اعتمادو توکل به خدا

به پرستارم میرسم و اونم خداروشکر به بچم میرسه

الان که دیگه از نوع رفتار و حرفای دخترم میفهمم باهاش چجوره

باید اشنا و مطمعن باشه دختر عمه من با مادرشوهرش یه ساختمون می نشست برای بچه هاش پرستار گرفت مادرشوهر ...

این خانمه مسن هست یکی از دوستای همسرم معرفی کرده . ما یه شهر جدید اومدیم هم دوست شوهرم هم این خانمه رو چند ماه بیشتر نمیشناسیم .‌چجوری شناختمو کامل کنم . 

ظاهرن که خیلی آدمهای خوبی هستند 

من پرستار دارم دخترم الان سه سالشه از نه ماهگی پرستار داشتم خداروشکر راضیم و بهش اعتماد کردم ماها ...

اولین سری که اومد از طرف جایی بود یا آشنا معرفی کرد ؟؟ 

چیزی ازش گرفتید ؟؟چه مبلغی رو بهش میدین .اگه امکان داره لطفا بگو چون اصلا نمیدونم به چه صورتیه

دخترم پرستار داره از ۳ماهگی ،ولی خودم تا مرداد خونه هستم  پرستارش خیلی مورد اعتماد ه ولی من یک ...

من مجبورم برم بیرون یعنی برای چند ساعت در طول روز میخوام 

اولین سری که اومد از طرف جایی بود یا آشنا معرفی کرد ؟؟  چیزی ازش گرفتید ؟؟چه مبلغی رو بهش میدی ...

من معرف داشتم.از این شرکتیها نمیخاستم کلی گشتم تا از طریق یکی از همکارام پیداش کردم

رفتم توو خونه زندگیش باهاش ارتباط گرفتم

ماهانه 700 میدم

البته خوراکی و لباس هم گاهی بهش میدم 

مناسبتها هم گاهی بهش عیدی میدم

برای چند ساعت بعید ه پرستار بیاد😑 اکثر شون حقوق ماهیانه میخوان با ۸ ساعت کار

از این شرکتی ها این مدلی هستند ایشون پرستار بازتشسته هست . 

بیکار هست . دوست شوهرم معرفی کرده اما هنوز با خود خانمه صحبت نکردم چون نمیدونم چجوری باید محکم کاری کنم .

به نظر شما مهد بذارمش دوباره یا همین خانمو پی گیرش بشم