2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم با این شماره تماس بگیر راهنماییت میکنن ذخیره کن تو گوشیت لازمت میشه ، مالِ حرم امام رضاست.

05132020 پاسخ به سوالات شرعی رضوی

❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤

خانوما شما حواب این سوالمو میدونین؟الان ایام فاطمیه هست میشه اهنگ باز کرد یا گناهه؟

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

در صورتی که اصلا اب نباشه یا برات اب ضرر داشته باشه میشه فقط

ضرر نمیدونم دقیق چیه ولی هر دفعه میرم غسل انگار کمرم شل تر میشه خونریزیم خوب نمیشه

کاربری قدیمم
ضرر نمیدونم دقیق چیه ولی هر دفعه میرم غسل انگار کمرم شل تر میشه خونریزیم خوب نمیشه

یعنی دلیل عقلایی بدی اون غسل بهت اسیب میزنه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
خانوما شما حواب این سوالمو میدونین؟الان ایام فاطمیه هست میشه اهنگ باز کرد یا گناهه؟

من فکر می‌کنم میشه

میشه چون ایام فاطمیه رو بعد از انقلاب وارد تقویم کردن

منظورم اینه دستورش از طرف ائمه نبوده، ک حالا گناه محسوب بشه