2777
2789
عنوان

بی بی چک

137 بازدید | 9 پست

خانوما من دیروز بی بی چک زدم زودی تو دو دقیقه مثبت شد دو خط اومد البته پایینی کم رنگ بود اما خوب واضح بودش رفتم آزمایش دو روز مونده به موعدم عدد بتا ۲۴ بود مشکوک دو روز دیگه باید برم امروز بی بی زدم منفی شد کسی اینطور شده چه کنم خیلی امیدوارم همش هم علامت های پری رو دارم میترسم بشم کسی تا حالا اینطور بوده

زودرفتی آز، خونسرد باش! بذار از موعدت بگذره بعد برو آز

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید اولی مثبت کاذب بوده. ولی بعید می دونم, ان شاالله بارداری عزیزم

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

وای نازنین جون راست میگی یعنی امکانداره 😣😣😣خدایا کلی انتظار چند ماه پیش هم که بی بی چک حاله کم رنگ داشت بابتا ۹۹ ده روز بعد موعدم باردار شدم که تو هفته ۱۲ سقط شد دیگه طاقتندارم خدایا