2777
2789
عنوان

بچه هام مشق نمینویسن

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا الان پایه ها زنجیره ای به هم وصلنالگویی که اول بصورت ساده آموزش میدن تو کل پایه ها پیش نیازه

دقیقا 

الان پسر من کلاس چهارم همچنان الگو هستش

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️

عزیزم خوب اشتباه از روشت هست . اخه بچه ای که هفت صبح رفته مدرسه تا ظهر مشخصه ظهر جون نداره مشق بنویسه شما هم هی ارامشو ازش میگیری با یاد اوری این موضوع . بشین با جفتشون منطقی حرف بزن بگو از این به بعد ساعت مشق توی خونه ما ۵ عصره ‌ تا ساعت پنج برید کارتون و بازی و استراحت سر ساعت ۵ هر کی هر جا هست میاد سر مشق . تا وفتی مشقش تموم نشه کار دیگه نمی تونه انجام بده . اگر پذیرفتن که چه بهتر اگر همیت ندادن . دفترشون رو قایم کن فردا بدون مشق برن مدرسه با معلم هماهنگ باش که ازش مشق بخواد . اگر همکاری کنن باهاشون مهربون باش میوه پوست بکن اخلاق خوش داشته باش تا از درس لذت ببرن . میتونی براشون جدول درست کنی برای هر کسی ستاره بزنی که مشقشو سر ساعت نوشت . بعد بگی مثلا هر کسی ۳۰ تا ستاره گرفت جایزه میدم بهش 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
سال دیگه دخترم می‌ره اول پسرم می‌ره هفتم

با جفتشون کار کن چون اول هم مهمه خوندن نوشتنه ولی هفتم خیلی مهمه چون نهم باید انتخاب رشته کنن بستگی به مدرسه هم داره البته

ولی خب سوم چهارم اینا زیاد مهم نیستن

خواهر من تا کلاس چهارم من مشقاشو نوشتم مامانم میگفت فقط دیپلم بگیره آبرومون نره الان خواهرم دانشجوی پزشکیه من خانه دار😂😂

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

حتما با صداکشی باید بنویسنبگو با رو ک بادی دا هم بلدی م هم آخرش بنویس باداماز کلمه های آسون شروع کن ...

همینجور برای بادام دونه دونه دس میگیرم روشون با

دا

م 

جدول ترکیب چسبوندم دیوار

شبی ۵خط املا بهش میگم

هنوز حس میکنم کم کاری کردم

چرا انقد روزا کوتاهه🥴

ازونور هم دارم به پسر بزرگم تبخیر،میعان،ذوب،انجماد نشون میدم

بخدا از اول بهش درس دادم دیروز گفت تو از معلم بهتر آموزش دادی

بعد امروز یکی در میون

یه بار بلده،یه بار گنگ و گیج

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
دقیقا الان پایه ها زنجیره ای به هم وصلنالگویی که اول بصورت ساده آموزش میدن تو کل پایه ها پیش نیازه

دقیقا الگو ها برای ریاضی از پیش شروع میشه.

لوحه نویسی هم برای تمرین نشانه‌هاست.

یا باید یه خانواده بچه نابغه داشته باشن که بگن پایه های ابتدایی اصلا مهم نیست! یا از این خانواده ها که هیچ نظارتی ندارن و بچه نهایت با قابل قبول میاد میاد بالا!

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

خواهر من ابتدایی اصلا درس نمیخوند فقط سر کلاس گوش میداد ماهم کاریش نداشتیم الان همه نمره هاش ۱۹ 20 ع ...

نمیشه برا همه یه نسخه پیچید

مشخصه خودت مادر نشدی

اصلا نمیشه بچه رو رها کرد

به امید اینکع روزی بفهمه باید درس بخونه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
دقیقا الان پسر من کلاس چهارم همچنان الگو هستش

راسته میگن چهارم خیلی سخته؟

همینجور برای بادام دونه دونه دس میگیرم روشون بادام جدول ترکیب چسبوندم دیوارشبی ۵خط املا بهش میگمهنوز ...

اشکال نداره اینا تازه دارن حروف و ترکیبا رو تو مغزشون تحلیل میکنن به مرور راه میوفتن

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️
مطالبش زیاده ولی سخت نیست چهارم پایه دوره ابتدایی هست

معلم پسرم میگه امسال ساده هس ولی چهارم سخته

ماها که ۲ تا بچه محصل داریم

خیلی سختمونه واقعا

معلما هم یه چی یاد گرفتن طوطی وار تکرار میکنن

میگن ۴ساعت بچه پیش ماس

۲۰ساعت بقیه روز پیش شماس

پس خودتون یاد بدید 

امضامو مامانم میزد چون تو جعل امضا خیلی بد بودم🤣ولی همیشه خودم میخوندم نیاز نبود مامانم بالا سرم بش ...

اوو نه من حتی یادمه یه روز یادم رفت به مامانم بگم میرم آردو فرداش که رفتم از مغازه خرید کردم رضایت نامه رو هم امضا کردم رفتم 😂😂یا امتحانای علوم که اکثرا بد میشدنو خودم امضا میکردم