2777
2789

من الان نزدیک به سه ماه میشه که پروتئین مو انجام دادم 

اوایل موهام اینقدر نرم نوبد نزدیک دو ماه که موهام نرم شده 

اصلا چسبیده به هم سبک شده و کم حجم 

بعد فرق سرم انگار مشخصتر شده 

نمیدونم همش توهم ریزش مو دارم 

یه ماه دارم موهامو چک میکنم ریزششو 

میبینم بعد برس نهایت شش یا هفت موی از ریشه با فولیکول با برس میریزه وگرنه بقیه همه موهای انتها موم هستش در حالت عادی هم ریزش ندارم که همینجوری بریزه 

فقط بعد حمام بیشتر میریزه وقتی سشوار میکشم 

نگرانم یعنی مواهم ریخته و نفهمیدم چرا فرق سرم یه جوری شده چرا کم حجم شده پس؟؟

بعد بعضی ها نیگن تازه بعد سه ماه ریزش شروع میشه واقعا اینطوریه ؟؟اونایی که ریزش داشتن از همون ماه اول داشتن یا بعد شروع شد

عادیه منم کراتین و پروتیین کردم موهام تخت شده چسبیده به سرم یکمم ریزش طبیعیه مگه اینکه کراتین کارت مواد رو خیلی به ریشه موت زده باشه چون نباید مواد به ریشه موهات بخوره سکه ای میریزه ..درکل اگر که ریزش موت زیاد نیس خیلی نگران نباش چیز خاصی نیس موها که صاف میشن هم زود زود چرب میشن هم چسبنده

❤️🙏🏻التماس دعا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عادیه منم کراتین و پروتیین کردم موهام تخت شده چسبیده به سرم یکمم ریزش طبیعیه مگه اینکه کراتین کارت م ...

نه ریزش سکه ای ندارم 

الان سه ماه 

دیگه یکم مونه اثرش بره 

میترسم از حالا به بعد بگیرم الان گفتی ترسیدم 

نه گفت یه سانت ببه ریشه مونده میزنم 

عادیه منم کراتین و پروتیین کردم موهام تخت شده چسبیده به سرم یکمم ریزش طبیعیه مگه اینکه کراتین کارت م ...

یکم ریزش سما چقدره؟مثلا در روز که برس میکشید موهاتون میریزه؟؟

نه ریزش سکه ای ندارم الان سه ماه دیگه یکم مونه اثرش بره میترسم از حالا به بعد بگیرم الان گفتی ترسیدم ...

نه نترس ریزش موت طبیعیه اگر خودشم حواسش بوده به ریشه نزنه نگران نباش

❤️🙏🏻التماس دعا

حدودا ۱۰ ۱۵ تا فک کنم

بعد موی کامل از ریشه است از اینا که انتهاشون سفیده؟؟

برا من همینطوره تازه من کمتر از اینه وقتی برس میکشم شاید شش یا هفت موی کامل که انتهاش سفیده میریزه بقیه اگر بریزه مو کوچولوی انتهای مو که کات شده 

اره در روز برس میکشم ریزش دارم دیگه به مقدار طبیعی

کاش اثرش زود بره من از استرس ریزش دربیام 

تازه میگن بعد سه ماه شروع میشه بعضی ها میگن نه بعد سه ماه کلا اورش کم میشه نمیدونم چه کار کنم دارم روانی میشم از استرس