2777
2789
عنوان

کیابینی گوشتی داشتن وعمل کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 21 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه میبینی میگه سه ساله تغییری نکرده منم میگم اگر بنا بر قشنگ شدن بود از همون اول قشنگ میشد

عزیزم همه مثل هم نیستن تاجاییکه من میدونم بینی گوشتی خیلی دیرورمش میخوابه بینی عروس عمم نسبت به ۸ماه پیش ک عمل کردخیلی کوچیک شده

۱۴۰۲/۵/۲فهمیدم باردارم خدایاشکرت😍خداجونم‌توماه محرم این هدیه‌ قشنگ رو به من دادی بحق آبروی اباعبدالله(ع)خودت نگهدارش باش💕 میشه واس سلامتی تودلیم صلوات بفرستین🙏🥺1402/12/21دخترنازم♡نیلا♡خانم ساعت۱۰:۰۵دقیقه بدنیااومد😍خدایاشکرت بابت هدیه قشنگت🥺🧿🤲
۰ون یکی از دوستام گوشتی بود،یه مدت بعد عملش،تثریبا مثل قبل شده بود

شانس مام همین میشه بابامیدونم

۱۴۰۲/۵/۲فهمیدم باردارم خدایاشکرت😍خداجونم‌توماه محرم این هدیه‌ قشنگ رو به من دادی بحق آبروی اباعبدالله(ع)خودت نگهدارش باش💕 میشه واس سلامتی تودلیم صلوات بفرستین🙏🥺1402/12/21دخترنازم♡نیلا♡خانم ساعت۱۰:۰۵دقیقه بدنیااومد😍خدایاشکرت بابت هدیه قشنگت🥺🧿🤲
آخه میبینی میگه سه ساله تغییری نکرده منم میگم اگر بنا بر قشنگ شدن بود از همون اول قشنگ میشد

باکی عمل کردی عزیزم

😔😔😔 منم دوماهه عمل کردم تغییر چندانی نکردم خودمو توجیه میکنم که ورمه بعده چندماه درست میشه

منم والا سه سال منتظر موندم ولی تغییر چندانی نکرد الان بعد سه سال ورمی در کار نیس حتی میتونم بگم فرم اولیش قشنگ تر بود چون اوایل سر بالاس