2777
2789
عنوان

😭😭بچه یکی که کل عمرم عاشقش بودم بغلمه

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس اون عاشق شما نبود شما فقط عاشق بودید،،، سخته ولی خب بایدکنار بیای

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

پس اون عاشق شما نبود شما فقط عاشق بودید،،، سخته ولی خب بایدکنار بیای

میدونم شرایطش چی بوده پدربزرگم مجبورش کرد

همسرشو دوست نداره..

همه اینو میدونن 

همه میدونن چقدر همو دوست داشتیم

اتفاقا اون عاشق تر بود ..اون به اجبار ازدواج کرد

نمی‌دونم این چه‌چرتیه اون دوست نداشته محاله مردی زنی رو بخواد براش زن بگیرم اصلا همچین چیزی ممکن نیست پسر خاله من خانوادش مخالف بودن اینقدر مامانش تهدید کرد که خودمم میکشم از خونه میرم که دختره رو براش گرفت این چیزا چرته نمی‌خواسته تورو 

https://uploadkon.ir/uploads/fff922_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۲-۰۸-۲۲-۰۰-۷۹۲-com-google-android-googlequicksearchbox.jpg.                                    https://uploadkon.ir/uploads/c3c324_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۴-۰۹-۱۳-۱۶-۵۸۲-com-android-chrome.jpg

نمی‌دونم این چه‌چرتیه اون دوست نداشته محاله مردی زنی رو بخواد براش زن بگیرم اصلا همچین چیزی ممکن نیس ...

من میدونم چرا با اون زن ازدواج کرده و مجبور بوده و اصن هم دوستش نداشت و نداره.. 

میدونم شرایطش چی بوده پدربزرگم مجبورش کردهمسرشو دوست نداره..همه اینو میدونن همه میدونن چقدر همو دوست ...

مگه بچه بود مگه رمانه این حرفا چیه،،، اگه اگه هم عاشق بود حالا دیگه نیست سرگرم زندگیشع بیخیال شده شماهم بهتره بیخیال بشی

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

مگه بچه بود مگه رمانه این حرفا چیه،،، اگه اگه هم عاشق بود حالا دیگه نیست سرگرم زندگیشع بیخیال شده شم ...

خوب موضوع همینع که اصن سرگرم زندگیش نیست..

نمیزاره به حال خودم باشم..

اگه میتونی تاکیپ اخرم بخون😢