2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه اومد خواستگاری بسم الله 

اگه واسه دوستی بود بیخیال

پسرای کارشناسی دنبال ازدواج نیستن 

من کل کارشناسی به هیچ نری سلام نکردم اعصابمم اروم بود

ولی وای به ارشد که اعصابمو مرغی کردن تازه با کسی دوست نشدم به خاطر درسا مجبور بودیم در ارتباط باشیم توهم میزدن در حد بنز

اگه اومد خواستگاری بسم الله اگه واسه دوستی بود بیخیالپسرای کارشناسی دنبال ازدواج نیستن من کل کارشناس ...

خاله دیگه دوره شما گذشته الان دیگه کسی اول بسم الله خواستگاری نمیاد

الان همه یه دوره اشنا میشن اگه دیدن باهم تفاهم دارن رسمی میکنن اگرم نه که خداحافظ

من از ترم یک با دوست‌پسرم تو رابطه بودم. 

هر جا فکر کردی ممکنه رابطه‌ی خوبی شکل بگیره سر دلایل بیخود رد نکن. 

ولی خب این رو می‌گن چون اگه برید تو رابطه و زابطه‌تون تموم شه مدام باید با هم چشم‌تو‌چشم شید یا اگه آدم درستی نباشه ممکنه آبروریزی کنه.

خاله دیگه دوره شما گذشته الان دیگه کسی اول بسم الله خواستگاری نمیادالان همه یه دوره اشنا میشن اگه دی ...

اخه یکی دخترعموم با یه پولدار اشنا شد و سریع خواستگاری و ازدواج 

یکی هم یکی از فامیلامون با یه پسری دکتری پولدار اشنا شد و ازدواج کردن تو دانشگاه 

الان حرف خاستگاری بزنی میترسن میرن کلا

یه جوری رفتار کن که بگی مشتاق دوستی نیستی

تو دانشگاه ادم میشه گاو پیشونی سفید با کسی دوست بشه 

من همیشه میگفتم خارج از فامیل و دانشگاه ادم باید دوست پسر انتخاب کنه حتی خارج از محله 

اخه یکی دخترعموم با یه پولدار اشنا شد و سریع خواستگاری و ازدواج یکی هم یکی از فامیلامون با یه پسری د ...

خب استثنا هم وجود داره اما خب خواهر منم با نامزدش دوست بودن ولی به فامیل گفتن نه دوست نبودیم