2777
2789
عنوان

گوشی استادمو پلیس

259 بازدید | 29 پست

پلیس گرفته چند روز پیش پیامم داد تمام اکانت هایی که بهت پیام دادم‌ دو طرفه پاک کن  منم پاک کردم 

نگران شدم امروز زنگش زدم تا چند دقیقه هیچکس جواب نداد بعدشم زد مشغول است 

یک پیامک اومد از شمارش این گوشی در حال برسی شده  

چقدر باید صبر کنم؟

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سر مسائل سیاسی؟

آره کلا تو همه کاری دست میبره 

خیلی نگرانشم بار اول نیست ولی دفعه های قبلی انقدر طولانی نمیشد 

مگه چیکار کرده😐

نمیتونم بگم چیکار کرده به منم نمیگه فقط میدونم کارایی میکنه اگه لو بره حکمش کم از اعدام نداره 

احتمالا اگه باهم دوست بودینشاید متاهله دستش رو شده گوشیش دست زنشه

می دونی چرا؟ چون پلیس بدون حکم دادگاه نمی تونه گوشی کسیو بگیره يا بازرسی کنه. دادگاه هم برا جرایم سنگین این حکم و می ده

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

احتمالا اگه باهم دوست بودینشاید متاهله دستش رو شده گوشیش دست زنشه

نه استادمه دوستی در کار نیست 😶

حالا مگ چ پیامایی دادین؟

اونم تو واتساپ بجز جزوه و نمره و ...

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

آها اینا که سابقه دارن دیگه باید مراقب باشن گوشیشونم شنود میشه همیشه

استادم همیشه حوساش هست زرنگه 

این دفعه نمیدونم چی شد