2777
2789
عنوان

گوشی استادمو پلیس

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 29 پست
می دونی چرا؟ چون پلیس بدون حکم دادگاه نمی تونه گوشی کسیو بگیره يا بازرسی کنه. دادگاه هم برا جرایم سن ...

دقیق نمیدونم چیکار میکنه  فقط میدونم کاراش خطرناکه 

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا مگ چ پیامایی دادین؟اونم تو واتساپ بجز جزوه و نمره و ...

میگم‌استاد ولی نه استاد دانشگاه 

مسائل سیاسی امنیتی خیلی چیزا باهم صحبت میکردیم 

هرچند قدیق کاراشو بهم نمیگفت 

ولی به منم یسری چیزا یاد میداد 

پلیس که نمی تونه بگیره. وکیل هستم رویه رو میگم

دقیق نمیدونم کدوم ارگان گرفته شاید نیروهای نظامی بودن 

نه ربطی نداره

چرا خیلیم ربط داره. رای وحدت رویه دیوان عالی کشور هست. ولی در عمل این کارو می کنن که تخلف هست. و اگه از پلیس شکایت کنید به راحتی ولش نمی کنن. همین طور پلیس نمی تونه ماشین کسی و برسی کنه مگر شماره پلاک همراه حکم دادگاه و داشته باشه

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

میگم‌استاد ولی نه استاد دانشگاه مسائل سیاسی امنیتی خیلی چیزا باهم صحبت میکردیم هرچند قدیق کاراشو به ...

اوه خدا کنه پیامای تو. هم نخونده باشن مگرنه سراغ تو هم میان.  دوستم سابقه سیاسی داشت.. دیگه چندسال شنودش میکنن چند وقت پیش تو اینستا یکیو فالو کرده بود از اطلاعات زنگ زدن بهش که چرا فالو کردی!

ولمون کن 

اوه خدا کنه پیامای تو. هم نخونده باشن مگرنه سراغ تو هم میان. دوستم سابقه سیاسی داشت.. دیگه چندسال ش ...

من پاک کردم دوطرفه 

من ۱۷ سالمه هنوز چیز زیادی نمیتونن ازم بکشن که فقط اطلاعاتم زیاده اونم استادم بهم‌میگفت 

مگرنه کاریم نمیکنم فکر نکنم با من کاری داشته باشند