2777
2789
عنوان

بابام میگه نرو بیرون سی سالمه

367 بازدید | 20 پست

با حسرت از پنجره ب بیرون نگاه میکنم هوا خیلی خوبه دوس دارم برم پیاده روی

چن وقت پیش ب مامانم گفتم بهش بگو میخام کلاس ثبت نام کنم اونم راضی نشد

چکار کنم

شما راهکاری دارین

همه دوستام بخاطر محدودیتم از دس دادم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از همون سن کمتر باید خودتون پافشاری میکردین 

یک خانوم ۳۰ ساله که دیگه مستقله 

منظورم اینه خودش میتونه تصمیم بگیره 

الان برو بیرون. چند بار حرفاشون رو نادیده بگیر 

فوقش یکم حرف و دعوا 

بعدش بهتر میشه 

از چه نظر مخالفت می کنه ،بخاطر امنیت و ...میگه تنهایی نرو یا اصلا دوست نداره شما کلاسی برید و چیزی یاد بگیرید ،یا بخاطر پولشه؟

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

من ۳۵ سالمه ولی ازنظر شوهرم من ترانه ۱۵ سال دارم که ممکنه گولم بزنن 😶

چی بگم والا من چیزی که از والدینم خیلی ممنونم اینکه از بچگی تقریبا مستقل بودم مثلا مدرسه کارهای ثبت نام و پرونده آموزش پرورش و اینا رو خودم انجام میدادم ۱۸ سالگی رفتم رانندگی یه سال بعدش گواهینامه گرفتم همیشه اطلاع دادم کجا میرم ولی باز اردو دانشجویی و باشگاه و لیزر و اینا رو همش خودم یا با دوستام داشتم