یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
از چه نظر مخالفت می کنه ،بخاطر امنیت و ...میگه تنهایی نرو یا اصلا دوست نداره شما کلاسی برید و چیزی یاد بگیرید ،یا بخاطر پولشه؟
میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ. ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده
من ۳۵ سالمه ولی ازنظر شوهرم من ترانه ۱۵ سال دارم که ممکنه گولم بزنن 😶
چی بگم والا من چیزی که از والدینم خیلی ممنونم اینکه از بچگی تقریبا مستقل بودم مثلا مدرسه کارهای ثبت نام و پرونده آموزش پرورش و اینا رو خودم انجام میدادم ۱۸ سالگی رفتم رانندگی یه سال بعدش گواهینامه گرفتم همیشه اطلاع دادم کجا میرم ولی باز اردو دانشجویی و باشگاه و لیزر و اینا رو همش خودم یا با دوستام داشتم