2777
2789

هفت ساله باهاش قطع رابطه م 

چند بار اصرار به رفت و آمد کرد هم اون هم شوهرم اما زیر بار نرفتم 

هفت سال پیش زندگی خوبی نداشت شوهرش بیکار بود و خودش کار میکرد خونه و ماشین هم نداشتن اما با این حال دایم به شوهرم میگفت زنت به من حسادت میکنه و پز داشته های اندکشو به من میداد 

الان شوهرش کار خوب پیدا کرده و خونه و ماشین هم گرفته و وضعش خیلی تغییر کرده میترسم باهاش اگه  رفت و آمد کنم بازم پز بده و فکر کنه بهش حساذت میکنم 

لطفا برای عاقبت به خیری خودم و بچه هام دعا کنید  اینجا برام مثل دفترچه خاطراته  

ان شاالله موفق باشید و خواهرشوهرتون هم موفق باشه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب نشون میدی مگه؟ اگه حسادت هم بکنی نشون نده لبخند بزن بگو مبارکه 

https://uploadkon.ir/uploads/fff922_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۲-۰۸-۲۲-۰۰-۷۹۲-com-google-android-googlequicksearchbox.jpg.                                    https://uploadkon.ir/uploads/c3c324_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۴-۰۹-۱۳-۱۶-۵۸۲-com-android-chrome.jpg

خوب نشون میدی مگه؟ اگه حسادت هم بکنی نشون نده لبخند بزن بگو مبارکه

اصلا حسادتی در کار نبود در واقع اون به من حسادت میکرد ولی زبونش دراز بود منم بی سر زبون

اصلا حسادتی در کار نبود در واقع اون به من حسادت میکرد ولی زبونش دراز بود منم بی سر زبون

چی بگم والا خوب پز بده چی میشه مگه؟ تو هیچی نگو لبخند بزن اگه واقعا مجبوری رفت و آمد کنی

https://uploadkon.ir/uploads/fff922_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۲-۰۸-۲۲-۰۰-۷۹۲-com-google-android-googlequicksearchbox.jpg.                                    https://uploadkon.ir/uploads/c3c324_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۴-۰۹-۱۳-۱۶-۵۸۲-com-android-chrome.jpg

چقدر تازه به دوران رسیده است

یه چیز میگم یه چیز میشنوی 

چند وقت پیش در فریزر پرشو باز کرده بود و به پسرم نشون داده بود و پز داده بود 

من به جاش خجالت کشیدم

یه چیز میگم یه چیز میشنوی چند وقت پیش در فریزر پرشو باز کرده بود و به پسرم نشون داده بود و پز داده ب ...

چقد بی لول

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

چی بگم والا خوب پز بده چی میشه مگه؟ تو هیچی نگو لبخند بزن اگه واقعا مجبوری رفت و آمد کنی

دلم نمیخواد ته دلش از پز دادنش خوش حال بشه 

دوست دارم فرصت پز دادن بهش ندم

خب حسودی نکن

همه ی چیزایی که اون آرزو شو داشت من داشتم 

در واقع اون به من حسادت میکرد و بروز هم میداد 

ولی هیچ وقت به خودم اجازه ندادم که به روش بیارم بگم حسودی

از ارتباط باهاش اذیت میشم به خدا گیر شوهرم افتادم

ببین باهرکی مثل خودش رفتار کن

قبل اینکه اون به تو پز بده

تو به اون پز بده

یکریز پز الکی و دروغ بده،اصلا به اون فرصت حرف زدن نده

مثلا بگو این ماه فقط بیست تا مرغ خوردیم

هر ماه گوسفند میکشیم

شوهرم ۵۰۰ ملیون درآمد داشت

هی میگه برات کارگر بگیرم خسته نشی،منم میگم وا نمیخواد،مردم چی میگن🤣🤣🤣🤣

خلاصه که بهش نشون بده،چقد رفتارش زشته

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

ببین باهرکی مثل خودش رفتار کنقبل اینکه اون به تو پز بدهتو به اون پز بدهیکریز پز الکی و دروغ بده،اصلا ...

اصلا نمیتونم اینجوری باشم