2777
2789
عنوان

از ازدواج سنتی بدم میاد 😑و با کسیم نمیتونم دوس بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 80 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم خواستگار خوب داشتی میتونی تبدیلش کنید به دوست پسر مثل من😂

من همسرمو تبدیل کردم به دوس پسر😂

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
من واقعا نمیفهمم چرا همه نسبت به ازدواج سنتی گارد دارن چی بهتر از مردی که موقعیت مالی داره هدف داره ...

گارد خود م برای اینه که طرف عاشق نیست

به خاطر ننش اومده و با هر حرف ننش هم نظرش عوض میشه 

ما تو خانواده فقط یه ازدواج دوستی داشتیم که عاقبت خوبی نداشت همه ی ازدواجهامون سنتی بوده حتی دهه هشت ...

برعکسشم من زیاد دیدم 

چون اصلا عاقبت ازدواج ربطی ب نوع ازدواج ندارههههه

گارد خود م برای اینه که طرف عاشق نیستبه خاطر ننش اومده و با هر حرف ننش هم نظرش عوض میشه

نه اتفاقا 

ببین بلاخره آشنایی از یجا شروع میشه تا آشنایی نباشه عشقی هم نیست و اینکه کلا بهتره قبل ازدواج آدم با عقل و منطقش ازدواج کنه تا با احساسات 

احساسات بعدش میاد ولی اگه بعدش پشیمون بشی دیگه کاری نمیتونی بکنی پس بهتره قبل ازدواج چشم و گوش تو باز کنی به همه چی مشکوک باشی..... 

اگه قبل ازدواج عشقی صورت بگیره دبگه نمیتونی با عقلت تصمیم درستی بگیری اگه بخوای تصمیم بگیری خیلی اذیت میشی 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
وا مگه میشه؟😂

اره چرا که نه 

باهم ازدواج کردیم والان عاشق همیم جوری که بدون من تا سر خیابون نمیره 😂

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
من همسرمو تبدیل کردم به دوس پسر😂

ینی چی 

یه توضیح کوشولو میدی؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕