2777
2789
عنوان

از ازدواج سنتی بدم میاد 😑و با کسیم نمیتونم دوس بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 80 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا باهاتون همنظرم اصلا خوشبخت شدن و بدبخت شدن هیچ ربطی ب نوع ازدواج ندارع منتهی اون تصوراتی ک من ...

منم همین بود

تو دانشگاه عاشق شدم وو...

ولی تهش شد سنتی 

اگه به عشق حساسی برو دانشگاه

اونجا فضاش بهرته برای عشق و عاشقی 

ولی خیلی باید مواقب باشی و مدیریت کنی تا به ازدواج ختم بشه 

پس چیکار کنم ؟😂😂

مشاور و اینا نمیان خانوادت؟

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
۱۸ محصلم خاااهش میکنم نگو بچه ای😂😂😂😂میدونم بچم بحث من ایندس نه الان

عزیزم چرا از ازدواج سنتی بدت میاد؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
منم همین بودتو دانشگاه عاشق شدم وو...ولی تهش شد سنتی اگه به عشق حساسی برو دانشگاهاونجا فضاش بهرته بر ...

اما اگه به ازدواج ختم نشد ادم داغون میشه💔

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

من واقعا نمیفهمم چرا همه نسبت به ازدواج سنتی گارد دارن چی بهتر از مردی که موقعیت مالی داره هدف داره تو رابطش و هدفش ازدواجه و مهم تر از اون خانوادش هم راضین قرار نیس که با هرکی آمد خاستگاری ازدواج کنی ولی اگه ی درصد یکی به دلت نشست سر این رد نکن ی مدت آشنا شین اگه بهم خوردید ازدواج کنید من به دختر خودمم همینو میگم بعضی وقتا  ازدواج سنتی بهتره . ولی در کل ازدواج شانسه هندونه دربسته

بهش فکر نکن درست میشه

الان سنت کنه شاید واسه همین نمیذارن با کسی اشنا بشی 

بعدا شرایطش اشنایی پیش میاد 

دوما ، ۹۰ درصد پسرایی ک به هسم ازدواج میاج جلو ک باهات دوست بشن واقعا قصد ازدواج ندارن

پس چیزی رو از دست ندادی تاحالا

دقیقا منم

ما تو خانواده فقط یه ازدواج دوستی داشتیم که عاقبت خوبی نداشت 

همه ی ازدواجهامون سنتی بوده حتی دهه هشتادی 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
منم شرایطم مثل توئه شاید بدترهمال من آشنا شدن از طریق دوستییعنی کشتن هزار نفر😂

من قبلا تجربه داشتم با یه پسر دوست شدم مدت خیلیییی کم 

ینی کلا دوبار رفتیم بیرون 

و بچه هم بودم ۱۵ سالم بود 

بعد مامانم فهمید رید بهم تا چند ماه زندگی برام عین زهرمار بود 

از اونموقع ازم قول گرفته با هیچکککککسسسسس رل نمیزنی😂😂😂😂😂😂ولی میدونم میزنم زیر قولم 

داداش بچه نیستم ک ۱۸ سالمهههه😑😂برا دوستی دیگ بچه نیستم