2777
2789

این روزها همه ی پدر مادرها اندر مضرات گوشی های هوشمند بسیار شنیده اند و بسیار می دانند

اما وقتی با "همه بچه ها توو فامیل دارن منم میخام" مواجه می شوند توان مقاومت ندارند و تسلیم میشوند

ما تحریم کامل تبلت و تلفن همراه را ابدا توصیه نمی کنیم

استفاده کنیم اما قانون مند...

بهتر است برای فرزند زیر ۱۸سالتان به نام خودش گوشی نخرید برای خودتان بخرید و استفاده ی او را هم مجاز کنید به این ترتیب قدرت و اختیار نظارت هم خواهید داشت

برای کودک زیر شش سال اینترنت را قطع کنید و بازی ها و برنامه های مناسب را خودتان دانلود کنید

برای کودک بزرگتر شرایط استفاده از ان را توضیح بدید خصوصا چت کردن و به اشتراک گذاری عکس و امثالهم صرفا با افراد اشنا و نزدیک به خانواده

اگر خطایی دیدید با دعوا و سرزنش مساله را پیچیده تر نکنید کوتاهی از شما بوده که او را در این فضا تنها گذاشته اید

مهم تر از همه این نکات بچه ها آینه رفتار ما هستند، الگوی خوبی باشیم

وابستگی خود را از فضاهای مجازی کمتر کنیم و وقت بیشتری برای معاشرت با اعضای خانواده اختصاص دهیم.

دکتر زهرا شعرا

جهت هماهنگی مشاوره تلفنی به شماره 09379453310 پیامک بزنید.(مشاور تربیتی کودک و نوجوان)

سوالات خود را در زمینه تربیت کودک و نوجوان میتوانید در لینک زیر بپرسید.

لینک تربیت کودک و نوجوان

جهت هماهنگی مشاوره تلفنی به شماره 09379453310 پیامک بزنید.(مشاور تربیتی کودک و نوجوان)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوالات خود را در زمینه تربیت کودک و نوجوان میتوانید در لینک زیر بپرسید. لینک تربیت کودک و نوجوا ...

سلام خانوم دکتر شرمنده کودک 9ماهه ای, دارم ک بشدت زود, عصبانی میشه بهش بگم بچیزی, دست نزن جیغ و داد میکنه و ب شدت گریه دست لباس, یا شلوارشو میکشه وقتی چیزیو از مقابلش بر میدارم خود زنی میکنی و خودشو رو زمین پرت میکنت خیلی هم گریه میکنه و من خیلی نگرانشم

سلام خانوم دکتر شرمنده کودک 9ماهه ای, دارم ک بشدت زود, عصبانی میشه بهش بگم بچیزی, دست نزن جیغ و داد ...

سلام.در این سن طبیعی هست.به دو دلیل.اول اینکه بچه شما در مرحله ی حسی حرکتی هست از لحاظ رشد فکری.یعنی همه چیز را با حس کردن و حرکت کردن انجام میده.پس خشمش را هم زدن و پرت کردن و ... نشون میده

دومین دلیل اینکه نمیتونه حرف بزنه و با حرف منظور خودشو برسونه.پس با حرکات شدید دست و سر و جیغ این کار را میکنه 

حالا چکار باید کرد؟

1-کلا سعی کنید خشمگینش نکنید

2-بهش نگید دست نزن.بجاش یه چیز هیجان انگیز دیگه بیارید تا سرگرم بشه.مثلا چاقو میخواد.نگید دست نزن.بجاش یه قابلمه و یه قاشق بیارید و شروع کنید به بازی باهاش و تاق تاق بکوبید روش.مسلما چاقو را ول میکنه و میاد با قابلمه بازی کنه.پس باهاش لجبازی نمیکنیم.

3-وقتی خودشو میزنه و جیغ میکشه به هیچ عنوان بغلش نمیکنیم.تسلیمش نمیشیم.به حرفش گوش نمیکنیم.ولی کنارش هستید.میزارید وقتی آروم تر شد اونوقت باز یه چیز دیگه بهش پیشنهاد میدید.ولی اول سعی میکنیم حواسشو پرت کنیم با پیشنهاد یه بازی دیگه.ولی اگه به مرحله جیغ و خودزنی رسید دیگه به هیچ عنوان توجه نمیکنیم.

دکتر زهرا شعرا

لطفا از این به بعد سوالات خودتون را در لینک داده شده بپرسید.تا همه سوالات در یک جا مجتمع بشه.بقیه کاربرها هم بتونند استفاده کنند.

چه فایده متاسفانه تو مدارس بچه ها همه چیز رو بهم میگن 

پسر من اینترنت زیر نظر من و پدرش استفاده میکنه و اصلا تو شبکه های اجتماعی نیست 

ولی دوستهاش میان و کامل دیده هاشون رو بازگو میکنن 

ولی خداروشکر که پسرم میاد و به من میگه بیچاره خانواده هایی که بچه ها نمیگن 

چه فایده متاسفانه تو مدارس بچه ها همه چیز رو بهم میگن  پسر من اینترنت زیر نظر من و پدرش استفاد ...

عزیزم.قبل اینکه دوستاش راست و دروغ براش ببافند خودتون منطقی و علمی و دوستانه براش در حد سنش مسائل را توضیح بدید.

عصر،عصر اطلاعاته شما نگید میره از دوستاش چیزهای بد یاد میگیره.شما علمی و اصولی براش توضیح بدید.دیگه دروغهای دوستاشو باور نمیکنه.زیاد هم کنجکاوی نمیکنه

چه فایده متاسفانه تو مدارس بچه ها همه چیز رو بهم میگن  پسر من اینترنت زیر نظر من و پدرش استفاد ...

ما هم تو دبیرستان و راهنمایی کلی چیز بهم میگفتیم.ما والدین آگاه نداشتیم که راهنماییمون کنند.شما آگاه باشید و دوست صمیمی فرزندتون باشید.که البته میدونم هستید.تا مشکلی پیش نیاد.این طبیعیه که بچه ها از هم چیز یاد میگیرند و حرف میزنند.ما والدین یه قدم باید فراتر از دوستانشون عمل کنیم. 

یادگیری چگونه استفاده کردن از موبایل و تبلت و اینترنت مثل یادگیری استفاده از چاقو هست.چطور ما اجازه نمیدیم بچه دوساله مون دست به چاقو بزنه.چطور کمک میکنیم به بچه شش سالمون تا از چاقو استفاده کنه.چطور چاقو بزرگ آشپزخونه را دست نوجوان 12 سالمون نمیدیم.همونطوری هم با تکنولوژی باید رفتار کنیم.در یه سنی ممنوع کنیم.بعد جلو چشم خودمون بزاریم کار کنند.بعد آرام آرام یادشون بدیم تا عاقل بشن.بعد 18 سالگی تنها استفاده کنند.چون پسر عمه اش داره لزومی نداره بچه 13 ساله منم تل گرام داشته باشه!!!!

مراجعین زیادی داشتم که دختر 12 ساله با موبایلش با پسرهای زیادی ارتباط داشته.چرا دختر 12 ساله ی نابالغ از لحاظ روانی باید موبایل و شبکه های اجتماعی باز داشته باشه.خب مثل چاقو هست حتما به خودش و اطرافیان آسیب میزنه

مراجع داشتم.دختر 14 ساله.با همین موبایل ارتباط گرفته با شوهرخاله و داستانها داشتیم تا عشق شوهرخاله ی چهل ساله را گذاشته کنار

مراجع داشتم دختر 14 ساله.با موبایلش از شهرستان فرار کرده اومده مرکز استان .بعد رفته مسافرخونه.اونجا تجربه تجاوز داشته.فرار کرده رفته استان هرمزگان.بعد از اونجا فرار کرده رفته استان گیلان.اونجا دستگیر شده.علت را پرسیدند.خواندن رمانهای عاشقانه ی تخیلی در اینترنت بوده و البته لجبازی با سختگیریهای افراطی پدر

مراجع داشتم.با همین شبکه های اجتماعی،دختر 14 ساله با یه پسر مواد فروش تو پارک دوست میشه.با هم سه بار فرار میکنند.خانواده شون از لحاظ تحصیلات و مالی عالی.که کارشون به دادگاه و شکایت و ... رسیده

چرا دختر 14 ساله ی نابالغ باید تو شبکه های اجتماعی آزادانه و بدون کنترل بچرخه؟

مراجع داشتم.دختر نوجوان رو سادگیش عکس و فیلم لختی برا تنها عشق زندگیش!!!! دوست پسر مجازیش!!!! فرستاده.چون خام و نابالغ بوده.بعدش بخاطر تهدیدهای اون تن به رابطه جنسی داده.باز بخاطر تهدیدهاش و ترس از آبروش خودکشی کرده.چرا بخاطر چشم و همچشمی و قبل آموزش درست به بچه ها براشون وسیله ای میخریم که تا پای مرگ و از دست دادن آیندشون میرسند.

بخدا اینها داستان فیلمها نیست.واقعیتهایی هست که من هرروز دارم به عینه میبینم.!!!