2777
2789

امروز تو آشپزخونه بودم دیدم پدرم گوشیش زنگ خورد بعد صدای یه خانم قشنگ میومد پدرم از پشت گوشی آروم صحبت می‌کرد می‌گفت بعد از ظهر میارم در صورتی که مشتری باشه همیشه بلند صحبت میکنه،پدرمم شوفاژ کاره یعنی با مشتری خیلی سر و کار داره ولی اینجوری آروم و حالت دوستانه صحبت کردنش متعجبم کرد ،خیلی فکرم درگیره نمی‌دونم مامانمو در جریان بذارم یا نه از اونورم پدرم واقعا مرد قابل اعتمادیه و واقعا عاشق مادرمه نمی‌دونم چیکار کنم شما اگه جای من بودین چیکار میکردین؟

ازش بپرس یا چرخی تو گوشیش بزن

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی نگاه اول تو گوشیش بنداز سرنخ دیدی،  بعد . 

در حال تلاش برای قبولی ارشد روان‌شناسی 🩵پدرم اولین و خالص ترین عشق زندگیم ❤️ مامانِ دو تا همستر.🐹💕...و قسم به امـ✨ــیدی که میروید از جای بریدگیِ زخم بر تن🌱

نه به مامانت بگو نه کاری کن. 

فعلا یه مدت یکم حواست باشه بهش ببین مورد مشکوک دیگه ای میبینی. 

نمیتونی بگی لزوما چون آروم صحبت کرد یعنی خواسته مخفی کنه و اینا. 

بعضیا چون آروم صحبت میکنن طرف مقابلشونم آروم صحبت میکنه مثلا من مامانم اینطوریه زنگ زده مثلا خالم چون پسرخالم خوابه آروم حرف میزنه بعد میبینم مامانمم آروم حرف میزنه میگم تو دیگه چرا آروم حرفی میزنی تو که اونجا نیستی میگه نمیدونم 

نه به مامانت بگو نه کاری کن. فعلا یه مدت یکم حواست باشه بهش ببین مورد مشکوک دیگه ای میبینی. نمیتونی ...

خانومه بلند صحبت می‌کرد جوری که من متوجه تن صداش هم شدم پدر منم کلا مشتری زنگ بزنه یا کسی زنگ بزنه بلند حرف نمیزنه عادتشه پس حق بدید نگران بشم و اینک اولین باره این اتفاق افتاده یا حداقل من متوجهش شدم

خانومه بلند صحبت می‌کرد جوری که من متوجه تن صداش هم شدم پدر منم کلا مشتری زنگ بزنه یا کسی زنگ بزنه ب ...

من حق میدم نگران بشی. 

فقط دارم میگم صبر کن ببین بازم چیزی میبینی یا نه بعد که مطمئن شدی یه حرکتی بزن