2777
2789
عنوان

بیاید سوال راجع خواستگار

114 بازدید | 20 پست

آقا متولد ۶۸- تحصیل کرده ـ کارمندـ خونه و ماشین داره

من ۷۲ -تحصبل کرده ـ شاغل ـ خونه از خودم دارم و پس انداز 

حالا آقا مذهبی هست

ولی من جز جاهای مذهبی حجابم کامل نیست 

پسره خوبیه تنها ایرادی که میتونم بگیرم همین مذهبی بودنشه  که میخواد چادر بزنم 

شما بودین قبول میکردین؟ با توجه به جو جامعه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر میتونی پوششتو عوض کنی اوکیه

من جاهای مذهبی که میزنم مانتو عبا و روسری قواره دار میزنم 

ولی بقیه جاها مثل همه کت شلوار و شال 

یا شومیز و شلوار لش 

الان دو دلم واقعا

اگه اون چادر میخواد و تو نمیخوای. این یه مسئله‌ی بزرگه. بعدا دچار اختلاف میشید. ولی اگه خواستگار کم داری و یا داری ولی شرایطشون خوب نیست. به نظرم میتونی به چادر فکر کنی، حس خوبی داره. تو جامعه هم که هر کی هرکار دلش میخواد میکنه. بهش فکر نکن

اگه اون چادر میخواد و تو نمیخوای. این یه مسئله‌ی بزرگه. بعدا دچار اختلاف میشید. ولی اگه خواستگار کم ...

واقعا خواستگار خوب کم هست 

در سطح خودمو خانوادم کسی به دلم نبوده تا بحال 

اینم الان شرایطش خوبه فقط این مذهبی بودن منو دچار شک کرده که فردا روز یه وقت خسته نشم از پوشش جدید و ب اختلاف بخوریم

شاغلی!؟ خونه از خودتم داری دوره زمونه عوض شده زنا باید به فکر مورد خوب باشن مردا باید انتخاب بشن 😂� ...

اره من شاغلم شرایط زندگیم خوبه 

خب عزیزم میبینی که جامعه پر از خیانته یکم ازدواج کردن و اعتماد کردن سخت شده وگرنه هر جا که میرم بله خواستگار واسم پیدا میشه 

اعتماد نمیتونم کنم

جو جامعه رو ول کن ببین خودت چجوری دوست داری اگر سختته یا نمی‌خوای چادر دوست نداری بهش بگو نمی پوشم

اره بهش گفتم من هر جایی که برم متناسب با اون فضا لباس می‌پوشم ولی برای همیشه نمیتونم حجاب کنم