2777
2789
عنوان

شنیدین قانون جدید مهریه چیه 😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1015 بازدید | 78 پست
توایران زن یعنی تفاله زن که ارزشی نداره فقط وسیله ایه برای خوش گذرونیه مردا.خداهم که مرده صدرصد

فقط این خانومایی که ازشون حمایت میکنن ادم و اتیش میزنن.مردا که تکلیفشون معلومه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حق طلاق بعد جدایی براش نون و اب میشه؟!زن خانه داری که مهارت و شغل نداره بعد طلاق اواره بشه؟اگه اموال ...

اینجا کسی مهریه نمیده حق طلاق بدن زن بیچاره تکلیف خودش را بدونه

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

چرا نگیرن؟فرض کن بعد ۲۰سال سر یکی هوو اومد .یا شوهرش الکی و بی دلیل خواست طلاقش بده.هیچی نگیره و مهر ...

خب چرا با آدمی که بهش اعتماد ندارید ازدواج میکنید

بعدش شما که مهریه رو قبول داری باید چهار همسریم قبول داشته باشی طبق گفته های اسلام

من ارگ بم و خشت به خشتم متلاشی  تو نقش جهان، هر وجبت ترمه و کاشی 

خب چرا با آدمی که بهش اعتماد ندارید ازدواج میکنیدبعدش شما که مهریه رو قبول داری باید چهار همسریم قبو ...

مگه مرد خیانتکار از همون اول بهت میگه من هرزه م؟وقتی از اول با قوانین اسلام باهامون برخورد میشه پس چیکار کنیم؟قانون بذارن اموال بعد ازدواج نصف بشه اگه کسی مهریه سالی یه سکه دیگه گرفت!.چطور ۴همسری مجازه ؟مهریه و نفقه ولی باید پیچونده بشه؟کم برای این مردا خوش رقصی کنین 

برابری اگه قراره باشه چرا تو مهریه 

تو حق طلاق حق حضانت تو دیه تو حق تحصیل حق خروج از کشور حق اشتغال تمام اختیارت دست شوهرته؛هزار تومن پس اندازی نداری مهریه هم موافقی برداشته شه فردا شوهرت دست یکی دیگه رو گرفت آورد خونه اعتراض نکن یا به مشکلی خوردی شوهرت انداختت بیرون دستاتو کن تو جیبت برو پی کارت

می خواید زندگی کنید یا یا چیب پر کنید

الان کسی برا دلخوشی نمیره طلاق بگیره که جونش به لبش میرسه نمیتونه تحمل کنه میره ب ای طلاق میان میگن فقط چهارده تا سکه میده بهت با چهارده تا سکه زن میتونه یه سرپناه برا زندگی بخره برای ادامه زندگی 

برابری اگه قراره باشه چرا تو مهریه تو حق طلاق حق حضانت تو دیه تو حق تحصیل حق خروج از کشور حق اشتغال ...

چند همسری چرا برای آقاییاتون،بائو آزاد باشه مهریه نده دو سه تا زن و این هوس بازآ میگیرن اونوقت هوو اومد سرت سکوت کن🤫

خانما میدونید علتش چیه؟

چون خیلیاتو بند و بساط کاسبی راه انداختین از ازدواج طرف عقد کرده شب به شوهرش میگه پیشت نمیام اول برو مهریمو بده😂😂

بشینید خونه باباهاتون ما منت کشی شما نمیایم زیر بار خفت مهریه سنگین نمیریم ما می خوایم ازدواج کنیم نه معامله

هیچ اتفاقی اتفاقی اتفاق نمیوفته

خب چرا با آدمی که بهش اعتماد ندارید ازدواج میکنیدبعدش شما که مهریه رو قبول داری باید چهار همسریم قبو ...

شما یه جا بیار که اسلام گفاه چها همسری مجازه  اینا رو هم مردای هول کردن تو ذهنتون ولی برای مهریه تو خود قران بهش تاکید شده که حق زنه و کامل باید پرداخت بشه بعدش هم وقتی مرده خودش مهریه رو قبول میکنه دولت و قانون چکاره اس میپره وسط