2777
2789
عنوان

شنیدین قانون جدید مهریه چیه 😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1015 بازدید | 78 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یعنی مردا فقط میتونن چهارده تا سکه بدن به خانم ب ای مهریه چه داشته باشن چه نداشته باشن خانم هم دستش ...

پابند محدوده اش کجاست؟ شهر محل سکونت؟ یا کل ایران میتونه بره؟ فقط خارج نمیتونه بره؟ 

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود..پسرم😍💎✨

توایران زن یعنی تفاله زن که ارزشی نداره فقط وسیله ایه برای خوش گذرونیه مردا.خداهم که مرده صدرصد

من مطمئنم خود خدا هم از قوانين اینجا بهت مونده 

اسمم رو الیزابت بنت گزاشتم ولی اخلاقی و رفتاری مستر دارسی هستم😼

کاش مهریه کنسل بشه کلا حق طلاق برای دو طرف باشه

حق طلاق بعد جدایی براش نون و اب میشه؟!زن خانه داری که مهارت و شغل نداره بعد طلاق اواره بشه؟اگه اموالشون نصف میشد.حق حضانت .تحصیل.کار .خروج از کشور .دیه و ارث برابر داشتیم میشد راجبش صحبت کرد ولی رسما همه چی دست مرداس فقط یه مهریه مونده بود اونم به فنا رفت

چرا اعتراض داری؟ مگه هی نمیگفتین برابری برابری،😐😐😏😏 صبر کن پله پله قراره با مردا برابر بشین😏 سال بعد هم قانون میزارن که نفقه هم تعطیله ، زن و مرد برابرن پس باید زن هم خرج خونه و بچه ها رو بده بعدش میگن زن و مرد برابرن پس زنها هم میتونن ۴ تا شوهر کنن ، بعد میگن زن و مرد برابرن پس زنها هم باید برن سربازی وفلان