2777
2789
عنوان

به زن ها اطلاع رسانی کنید

378 بازدید | 31 پست

سلام 

شنیدید که توی مجلس قانون 14 تا مهریه رو دارن تصویب میکنن و اینکه دیگه مردها را بابتش زندان نمیبرن؟

صحبت های ی وکیل را شنیدم که از همه میخواست زن ها را آگاه کنن که این قانون اشکال داره و باید اگر قراره تصویب بشه در کنارش شروط ضمن عقد مثل حق طلاق به زن داده بشه تا عدالت رعایت بشه. اما حالا که توی قانون مردها اینو برای زن ها در نظر نگرفتن خانم ها باید خودشون این شروط را ضمن عقد بذارن. نباید حق خانم ها به خاطر بی اطلاعی از جزییات این قانون پایمال بشه.

اولا خیلی ساله که بابت مهریه کسی زندان نمیره دوما اونی که قانون گذاره فکر کنم سوادش از وکیل بیشتره . وقتی چیزی قانونی میشه هم در قرارداد نوشته بشه بازم قانونی نمیشه بیشتر اطلاع رسانیتون شبیه طنز بود

https://uupload.ir/view/julio_iglisias_abbracciami_128_lm69.mp3

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرد از تو زندان چطور مهریه بده ، حتما نداره که میره زندون، از تو زندون چطوری پول در آره 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

کجای کاری شما ؟ تازه اینجا از این قانون های ضد زن استقبال و حمایت هم میکنن🫤😐😳😂

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

اولا خیلی ساله که بابت مهریه کسی زندان نمیره دوما اونی که قانون گذاره فکر کنم سوادش از وکیل بیشتره

اتفاقا خبر نداری من همین پارسال خودم ی مورد را دیدم که زندان هم بردنش در ضمن وکیل چه کاره است؟؟؟؟ وکیل وظیفه داره حق و حقوق هر کسی رو توی قانون بهش بگه و اطلاع رسانی کنه. 

اتفاقا خبر نداری من همین پارسال خودم ی مورد را دیدم که زندان هم بردنش در ضمن وکیل چه کاره است؟؟؟؟ وک ...

منم دیدم طرف قسط مهریه نداده با حکم جلب خانم سابقش رفته زندان

♥️shiraz♥️

مرد از تو زندان چطور مهریه بده ، حتما نداره که میره زندون، از تو زندون چطوری پول در آره

خیلی از مردها دارن ولی اموالشون رو به نام دیگران میکنن که توی این مرحله مجبور میشن همون دیگران بیان مهریه رو بدن یا اینکه مجبور میشه به اقساط شدنش راضی بشه تا بتونه بیاد بیرون

این اطلاع رسانی بیشتر به نفع مرد ها هست که آگاه میشن خب تورو نمیگیرن 😂 تو که نمیری خاستگار مردها اونا میان خاستگاری تو

حالا بشین تا خاستگار بیاد 😂

https://uupload.ir/view/julio_iglisias_abbracciami_128_lm69.mp3

شنیدم هرکس مهریه اشو ببخشه میتونه حق طلاق بگیره یعنی راحت جدا شه ،البته اینم هنوز تصویب نشده انگار

عزیزم مهریه و طلاق دو موضوع جدا از همدیگه است چون زن ها میتونن بدون جدا شدن هم مهریه اشون را بگیرن اما مردها اینو تبدیل کردن به اهرم فشار به خانم هایی که میخوان طلاق بگیرن.