2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من یک نقر رو نه از ظاهرش خوشم میاد نه از اخلاقا و رفتاراش اصن هیچ جوره تایپ من نیست  کلا هم یک ماه در ارتباط بودیم

ولی چرا انقدر دوسش دارم مخصوصا وقتی کات هستیم همش فکرم درگیرشه همش چکش میکنم  دلم تنگ میشه 

تازه اینو بگم تا یک ماه بعد کات اصن یکبارم یادش نیفتادم یهووو اینطوری شدم 

من وسواس قاعدگی دارم حتی میرم خونه ی یکی که شلخته باشن سر درد میگیرم از اون فضا راه حلی داریذ؟

اضطراب پایه اتون را کاهش بدید. با چرخه خواب خوب و اهمیت به تفریحات. دوم این وقتی میرید توی این فضای وارد عمق افکار خودتون نشید. و توی محیط بمونید تا زمانی که مطمئن شوید دیگه فشار از روتون برداشته شد. هرچی فشار رفت بالا اشکالی نداره درواقع اون سطح تحمل پذیرست. می تونید توی کانال iranians_psychology@ در تلگرام فایل های خوش زیستی را هم گوش کنید برای کاهش پایه اضطراب.

درمورد بحث و مشکلات خانم و آقا قبل و بعد زایمان بگید لطفااینکه چطور میشه جو بینشون رو آروم کرد

با ایجاد رابطه ایمن و افزایش دلبستگی. صحبت از احساس و دقیقا منظور . اگر بخواهید اطلاعات کامل داشته باشید وارد کانال iranians_psychology در تلگرام بشید و فایل های کمالگرایی عاطفی زوجین را گوش کنید.

سلاممن حس میکنم افسرده شدم، چجوری تشخیص بدم واقعا افسردگی دارم یا نه

احساس افسردگی یعنی مسائلی هستند در محیط که شما باهاش نتونستی کنار بیای اونا را باید پیدا کنی و راهکار مواجهه باهاشون را بنویسی. تفریحات را هم باید مقل تفریحات کودکان کنی. می تونی وارد کانال روانشناسی ایرانیان در تلگرام بشی و فایل های خوش زیستی را گوش کنی. Iranians_psychology 

چندتا فکت روانشناسی بگو که کمتر کسی بدونه

پذیرش خود یعنی عدم سرزنش خود و فقط بررسی کردن شرایط و فهمیدن راهکار درست. 

برای جلوگیری از اشتغال ذهنی زیاد وارد عمق و حدس زدن مطالب نشو فقط اتفاقی را که افتاده و دیدی را مرور کن. حدس نزن. ذهن خوانی نکن. 

داشتن چرخه خواب منظم بهترین داروی روانی است.

طرحواره ی ترک شدن و از دست دادن دارم شدید

این ترس از تردشدگی را اغلب آدم ها دارند. کافیه توی افکارش عمیق نشی. سعی کنی مثل کودکان تفریح کنی و از زندگی لذت ببری. کارهایی را که برات حالت جذب ایجاد می کنه یعنی توی انجامشون اینقدر با لذت عمل می کنی که گذر زمان را نمی فهمی پیدا کنی و بیشتر براشون وقت بذاری.

از تشخیص گذاری روی خودت دست بردار. این یک احساس انسانی است. مثل تنفس کردن. فقط پیگیر افکارش نشو.

من یک نقر رو نه از ظاهرش خوشم میاد نه از اخلاقا و رفتاراش اصن هیچ جوره تایپ من نیست کلا هم یک ماه د ...

لذت های زندگیت روی روال و چرخه مناسبی برای روانت نیست. روی حداقل ها داری می بندی.

پذیرش خود یعنی عدم سرزنش خود و فقط بررسی کردن شرایط و فهمیدن راهکار درست. برای جلوگیری از اشتغال ذهن ...

وای جمله اخرو بشدت قبول دارممم :))

چه‌طور می‌توانی این‌طور زندگی کنی. با این حقیقت که هرروز را سپری می‌کنی تا به روز مرگت برسی؟ -لو