2821
2789
عنوان

اظطراب اجتماعی

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 25 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ترم اولی ؟سال کنکور چقد خوندی من پشت کنکوریم

اره

زیاد خوندم ولی نتونستم جواب زحماتمو بگیرم

خودتو اصلا اذیت نکن من خرخونی زیاد کردم ولی استرس سر جلسه به فنا داد منو 

خیلی کار کن رو استرست

ممنون میشم در مورد اسم کاربریم نظر ندین😇🌹نرهای سایت اصلا درخواست ندید که پذیرفته نمیشه

ارهزیاد خوندم ولی نتونستم جواب زحماتمو بگیرمخودتو اصلا اذیت نکن من خرخونی زیاد کردم ولی استرس سر جلس ...

من آدم خونسردیم استرس ندارم هیچوقت 

درساتون آسونه ؟ و اینکه بنظرت شغل خوبیه آخه جدیدا خیلی ازش انتقاد میکنن که فشار کاریش زیاده 

من آدم خونسردیم استرس ندارم هیچوقت درساتون آسونه ؟ و اینکه بنظرت شغل خوبیه آخه جدیدا خیلی ازش انتقاد ...

نه خیلی سخته من از صبح دارم میخونم هیچی نمیفهمم

از هر رشته ای ی ایراد میگیرین 

تنها رشته ای که میدونی بعد تحصیل کار هست بین پیرا ها پرستاریه

حداقل از لحاظ شغل تامینی

ممنون میشم در مورد اسم کاربریم نظر ندین😇🌹نرهای سایت اصلا درخواست ندید که پذیرفته نمیشه

نه خیلی سخته من از صبح دارم میخونم هیچی نمیفهمماز هر رشته ای ی ایراد میگیرین تنها رشته ای که میدونی ...

واییی شنیده بودم درستش سخته 

خب آره کار براش زیاده ولی انقد ازش انتقاد کردن میترسم نمی‌دونم پرستاری رو بزنم نزنم میگن کل بار بیمارستان رو دوش پرستاراس 

تو کلاستون تعداد دخترا بیشتره با پسرا 

واییی شنیده بودم درستش سخته خب آره کار براش زیاده ولی انقد ازش انتقاد کردن میترسم نمی‌دونم پرستاری ر ...

نه دیگه خیلی اغراق میکنند یکسری ها

هر رشته سختی خودشو داره 

دخترا بیشترن

2825
2823
2791
2779
2792