2777
2789

مگ میشه ی ادم‌انقدر حال بهم زن باشه مگه میشه ی ادم‌انقدررررررر بی غروووووور باشه مگه داریم خدایااااا هرچی بیشتر بی مهری مکننه هرچی بیشتر پسم‌میزنه هی میرم سمتش هی دعوا میکنه هی قلبم‌میکشنع باز میرم سمتش خب لعنت بهت خب لعنت بهت خب لعنتتتتتتت بهت میبینی نمیخوادت نرو احمق نرو‌بیشعوررررررر 

ی مدت شوهرم قشنگ‌انگار ازم‌متنفر شده رفتاراش خیلییییی بد شده اصن دنبال درست کردنش نیستم خیانت نمیکنه حداقل با گوشی دستش نمیکنه و من چیزی شک‌نکردم نمیدونم چ مرگش ازم خیلی نفرت ذاره همینک کنارش بشینم هی میگه وای گرمه برو‌اونطرف وای فلات برو‌اونطرف میفهمم نمیخاد پیشش باشم 

توروقران بگید چیکار کنم منم سمتش نرم بخدا میدونم دوستش ندارم دیگ قجورای انگار عادت کردم چون مهرطلبم دلم میخاد یکی بهم‌محبت‌کنه فقط دلم ضعف میره برا ی بغل ساده برا یه عزیزم ساده

عرضه ندارم ازش جدا بشم

مشاور‌اینا نیمتونم برم نرووخدا من خالم داغون من داغونم‌من داغونم بهم سرکوفت‌ نزنید نمیتونید یکم‌باهام‌دردل کنید نمک‌نپاشیددمن داغونم بخدا  

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
منم مث توام..ببخشید ولی خاک برسرمون..

من روزی هزاربار میگم‌چی‌میشه مگه چی میشه مگه چ اتفاقی میوفته اگ‌بمیرم بخدا خستم بخدا خستم خیلی خسته خیلی خسته😭

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا منم مثل توام نامزدم اصلا بهم زنگ نمیزنه من یکسره بهش زنگ میزنم حالم از خودم بهم میخوره

تروخدااا توروخدااا توروخدا از منی ک‌ته این خط رفتم زنگ‌نزن همش براش وقت نداشته باش بذار دنبالت بیاد بذار بدونه بیکار علاف اون نیستی وقتی برد اونای کردن ک بی محلی کردم ادم حساب نکردن شوهراشون بخدا انقدر دوران عقد زنگش میزدم الان بنظرش علاف و‌بیکارم فقط دنبال میخره بازی و‌زنگ‌اینا حسرت حسرت ی پیام از سمت اون‌مونده رو‌دلم

مرگ نیست که چاره نداشته باشه،یبار کنار بزارش و حذف کن،اینقدر ارزش خودتو نیار پایین

با کلاس رفتن یا به فعالیت خودتو مشغول کن،چه خوب که عاقلی و میبینی این آدم برات فایده ای ندارد

کمی سختت میشه ولی شدنیه

تروخدااا توروخدااا توروخدا از منی ک‌ته این خط رفتم زنگ‌نزن همش براش وقت نداشته باش بذار دنبالت بیاد ...

خیلی برام سخته اصلا نمیتونن میترسم اگر زنگ نزنم اون اصلا زنگ نمیزنه و میترسم رابطه ول بشه بره از ترک شدن میترسم میترسم نادیده گرفته بشم.خیلی حالم بده از خودم متنفرم که چرا میرم همش میوفتم دنبالش عین بچه کوچولوها شدم یه دختر بچه حسود مضطربع ترسوی دنبال توجه اونم خسته شده از دستم 

❤️🙏🏻التماس دعا

خیلی برام سخته اصلا نمیتونن میترسم اگر زنگ نزنم اون اصلا زنگ نمیزنه و میترسم رابطه ول بشه بره از ترک ...

ولی واقعا نرو دنبالش واقعا نرو دنبالشششششش من‌رفتم‌با دوتا بچه جوریم توان‌راه رفتن ندارم انقدررر حال روحیم بده انقدر حال روحیم بده نابود شدم نابود نکندخودت