2777
2789
بگو یه ازمایش تیروئید بدهقدش بلنده؟قد و وزن بگو

این بکشیش دکتر نمیره ..قبلا فوق تخصص عفونی رفته دارو داد خوب نشد ..گفته بود بیا عکس بگیر  اینم نرفت ..میگه از سینوس ..قدش 192 وزنش نمیدونم وزن نکرده خیلی ساله 

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عه باشه عزیزم غذاهای گرمم بخورم؟ ما کلا غذاهامون با گوشت قرمزه ینی کلا از هفت روزه هفته شیش روزش گوش ...

گوشت بستگی داره مال چه حیوونی باشه

مثلا گوساله سرده

بره گرم

کاربری قبلیم پرید🥲

ولی بعضیاشونم خوبن

دیگه به من نگو که هرچی متخصص این حرفه بود و مطب داشت و اسم و رسم در کرده بود رو رفتم 

تهش با این اصلاح طبع و این حرفا آدم رو میرسونن به یه جایی که آدم میگه غلط کردم با هفت جد و آبادم اومدم اینورا 

من تجربم رو گفتم 

شما خودت تصمیم گیرنده ای 🌹

این کاربری دومم هست/ اسم طب سنتی و طب اسلامی رو تو تاپیک های من نیارین لطفاً 🙏🏻

ینی طبعم عوض میشه میتونم طبعمو گرم کنم؟

طبعت عوض نمیشه خیر

ولی میتونی طبعت رو متعادل کنی که هم پوستت درست بشه هم از کدری در بیاد هم بقیه مشکلاتت

پوستت رو با روغن بادوم یا فندق اصل چرب کن خیلی خوبه

کاربری قبلیم پرید🥲

یه مدت انقدر این حرفا رو به من زدن منم از همه جا مونده شده بودمرفتم سراغ همین چیزا مثل خر پشیمون شدم ...

منم واسه یبوستم گفتن سودا نشسته و فلان .مزاج خودم صفراست ..خاکشیر با آب داغ گفتن بخور  ..خوردم ۸ روز یعنی ببخشید فجیع شد مزمن شد یبوستم ..جدیدا میگم سردی گرمه الکیه حتی شیره انگور ارده گرمی هیچ فرقی نکرد ..من عکس زبان و کف دستم فرستادم سونو کرد مثلا 

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

عه باشه عزیزم غذاهای گرمم بخورم؟ ما کلا غذاهامون با گوشت قرمزه ینی کلا از هفت روزه هفته شیش روزش گوش ...

گوشت بوقلمون گرمه ..یمقدار بد بو هست  ولی با پختن و ادویه ها خوب میشه ، میتونی جای مرغ بوقلمون بگیری بلدرچینم خوبه ..خورشت قورمه سبزی من باهاش درست کردم عالی شد 

طبعت عوض نمیشه خیرولی میتونی طبعت رو متعادل کنی که هم پوستت درست بشه هم از کدری در بیاد هم بقیه مشکل ...

پس دختر عمم میگف من طبعم سرد بود داشت زندگیم رو ب طلاق میرفت انقدر ک میخابیدم و تنبل و بیحال بودم و دست خودمم نبود

راستم میگف آدم دست خودش نیس منم اینطورم الان 

گفت رفتم طب کلا مزاجم برگشته

منم واسه یبوستم گفتن سودا نشسته و فلان .مزاج خودم صفراست ..خاکشیر با آب داغ گفتن بخور ..خوردم ۸ روز ...

همش کلاهبرداریه فقط همین 

به من یه بیماری جدید هدیه دادن 

روزگارم رو سیاه کردن 

آدم از عقلش هم کمک بگیره میدونه با این چیزا درست نمیشه 

اینا رو که ول کردم و راه درست رو در پیش گرفتم هم دلیل خلط پشت گلوم مشخص شد 

هم درد هام 

هم مشکلات گوارشیم 

یکیشون مطب داشت و phd طب سنتی 

یکیشون یک جای معروفه تو ایران که از همه جا میان 

و...

من اون دوران حس می‌کنم دکمه عقلم رو خاموش کرده بودم

این کاربری دومم هست/ اسم طب سنتی و طب اسلامی رو تو تاپیک های من نیارین لطفاً 🙏🏻

پس دختر عمم میگف من طبعم سرد بود داشت زندگیم رو ب طلاق میرفت انقدر ک میخابیدم و تنبل و بیحال بودم و ...

واقعا مهمه که پیش کی بری چون الان خیلیا دارن همینطوری مدرک میگیرن و میشن طبیب طب سنتی.

و یه عده از همین دوستان توی تاپیک میرن پیششون و وقی نتیجه برعکس میگیرن میگن طب سنتی بده به درد نمیخوره

من با اینکه چندساله دارم اموزش میبینم ولی به جز خودم و شوهرم دارو به هیچ کس نمیدم

اره دقیقا.ایشون انقدر سردی به بدنش نفوذ کرده که روی زندگیش هم اثر گذاشته.خداروشکر که بهتر شده

من موقعی که تصمیم گرفتم این طب رو یاد بگیرم دقیقا وقتی بود که هرکاری میکردم باردار نمیشدم

حتی با ای وی اف هم نمیشد 

بار اخر رفتم زیر نظر استادم.الان پسرم ۲ سالشه

مشکلمم این بود که طبع رحمم خیلی سرد بود.هم رحم هم بدن.بعد که بدنم گرم و اماده شد جنین هم گرفت

کاربری قبلیم پرید🥲