2777
2789
عنوان

حس میکنم دنیا تموم شده و🚶‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 25 پست
نه بنظرم اون حس معنوی بی چون و چرا کمرنگ شده . الان من خودم یکی از خودم همش درباره خدا سوال میپرسم و ...

چرا عزیزم . من قبلا مث تو بودم اما برگشتم .اونم ناخوداگاه ،یعنی خدا برام خواست حواسم نبود که  دارم ازش میخوام 

*زنانی که زنانگی نمی‌کنند ،زودتر پیر میشن*

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دقیقا حتی دگ خوابیدن هم مزه نمیده حتی خوردن غذای مورد علاقم حتی موسیقی مورد علاقم حتی هیچی.....🥲

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠

منم فک میگردم به خاطر سنمه و اقتضای ۳۰ سالگی اینکه که دنیا ب ات بیرنگ بشه .ولی یادم میاد که مامانم اینا تو ۳۰ سالگی با وجود مشکلات چقد پرشور و هیجان بودن .

من دلیلشو گوشی و فضای مجازی میدونم .همه درونگرا شدن و دیگه به محیط و آدم‌های واقعا حسی ندارن و نمیبینمشون

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

هر دوره ای ازین تغییرات داشته مثلا فکر کن اون موقع که آدما همش در حال کوچ بودن وقتی یاد گرفتن خونه بسازن و یه جا ساکن بشن هم براشون خوب بوده هم تغییرات سخت بوده یا دوران بعد از طاعون و قحطی ها دوران بعد از انقلاب صنعتی الانم ما تو دوره ای زندگی میکنیم که یهو کلی پیشرفت تکنولوژی داشتیم و خود همین باعث کلی تغیبرات میشه برای ما سخته ولی نسل اینده راحت میپذیرنش و خودشونو تطبیق میدن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

هر دوره ای ازین تغییرات داشته مثلا فکر کن اون موقع که آدما همش در حال کوچ بودن وقتی یاد گرفتن خونه ب ...

ولی قبول کن دنیا سرررررد شده .سرد و بی روح .

ولی قبول کن دنیا سرررررد شده .سرد و بی روح .

برای ما سرد و سخته چون تغییرات دنیا رو دیدیم ولی نسل بعد فقط دنبای جدید رو دیده دیگه چنین حسی رو نداره 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

برای ما سرد و سخته چون تغییرات دنیا رو دیدیم ولی نسل بعد فقط دنبای جدید رو دیده دیگه چنین حسی رو ندا ...

نمیدونم .کاش اینجوری باشه و بچه هامون لذت ببرن 

اصلا کاری به هیچی ندارم فقط چرا اینقدر سریع میگذره😐

انکار داری آلبوم عکس ورق میزنی انوطور سریع سریع همه اتفاقات ، مهمونی ،جشن ،پارک،یا دیدار کسی میری ،احساس میکنی همه کوک‌شدن ی کارایی بکنند و برن خونشون ، کسی واقعا لذت نمیبره مثل ی خواب فقط میگذره فردا که میایی خونه به اون مهمونی فکر می‌کنی مثل فیلم کوتاه رد میشه از جلو چشمت فقط و تمام خودت هم ی حس خنثی داری که چرا مثل قبلاً نیست؟