2777
2789
عنوان

گیج شدم....

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 77 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام سعی کن سنگین رفتار کنی و در اوایل آشنایی زیاد دنبالش نباشی و شروع کننده پیام بازی شما نباشی ...

پسر جوانمرد توروخدا یه کم بیشتر راهنمایی کن.این جنس شما واقعا عجیب غریبه!

راستش من 2روزی به زور خودمو کنترل کردم پیام ندم ولی اون هم پیام نداد.دیگه داشتم دیوونه میشدم.حس میکنم اگه من شروع نکنم رابطه مون زود تموم میشه و اون شروع کننده نخواهد بود😔

راستش اشنایی ما برمیگرده به 1سال پیش ولی هیچ ارتباطی باهم نداشتیم تا این اواخر که سر موضوعی ارتباطمو ...

من این تجربه وقتی ۱۵ سالم بود داشتم 

بعد از یک سال فهمیدم فقط از هم صحبتی باهام خوشحاله و سرش به شدت جاهای دیگه گرمه 

بضی مردا کلن ابراز عشق بلد نیستن وحرفشون اینه که وقتی یه بارگفتن دوستتدارم دگ زن تااخرش میدونه ‌‌.... 

ولی اینکه انلاینع وج نمیده پس ینی وقتی نداره برات وبراش بی ارزشی...

ولی اگ سرکاره وپیم میدی دیر ج میده حتمن مشغله داره و وقت نمیکنه همون لحظه ج بده ...

ببخشیدا قشنگ معلومه تو براش نقش زاپاس و گزینه اخرو داری

وگرنه مردا یکی رو بخوان تو بدترین شرایط هم میخوان ادمو چک کنن که چه میکنی و چه خبر،خودشون بهونه پیدا میکنن واسه زنگ زدن

خدایا شکرت هزاربار
پسر جوانمرد توروخدا یه کم بیشتر راهنمایی کن.این جنس شما واقعا عجیب غریبه! راستش من 2روزی به زور خود ...

معلومه قشنگ بزور تو این رابطه اس به بهونه ای بنده 

وزن الان ۷۰   وزن هدف ۶۵ __ این پنج کیلو رو هم زود کم کن😕😕
ببخشیدا قشنگ معلومه تو براش نقش زاپاس و گزینه اخرو داری وگرنه مردا یکی رو بخوان تو بدترین شرایط هم ...

خیلی مردا اینجوری نیستن منم. همین فکرا داشتم اولا ولی بعدیه تجربه سخت فهمیدم همه اینجوری نیستن