2777
2789
عنوان

گیج شدم....

549 بازدید | 77 پست

با یه اقای اشنا شدم که خیلی ازش خوشم اومده.شوخ و بانمکه.ولی خیلی کم حرفای رمانتیک میزنه.در صورتی که من احتیاج به محبت دارم.تو تل پیام میدم خیلی دیر جواب میده در صورتیکه انلاینه.

دلیلش رو میپرسم میگه ندیدم!!2روز پیام ندادم اونم پیامی نداد بعدش دیگه طاقت نیاوردم دوباره من پیام اول رو دادم که بعد از 6ساعت جواب داد.

نمیدونم چی تعبیر کنم رفتاراشو.دوبار بیرون رفتیم.به نظر از من خوشش میاد ولی من گیج شدم! اگه خوشش میاد این رفتارها چیه! چیکار کنم اون بیاد دنبالم به جای اینکه من همه ش دنبالش باشم!؟

عزيزم اون با شما تفريح مي كنه

ازت مسلما بدش نمياد 

اما احساسش با فانتزي هايي كه برا خودت ساختي فرق داره 

با تو بگو بخندشو مي كنه هروقت دلش بخواد 

و به احتمال ٩٩درصد متاهله و شما خبر نداري!

براي سلامتي پدر و مادرم صلوات مي فرستي؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچوقت محبتو گدایی نکن.بعد کسی که بعد دوبار رفتن بیرون جملات محبت آمیز بهت بگه ،مطمئن باش فیلم بازی ...

شوهره من کم طاقت بود همون جلسه اول رفتیم بیرون فرتی بهم پیام داد دوست دارم😁😁

وزن الان ۷۰   وزن هدف ۶۵ __ این پنج کیلو رو هم زود کم کن😕😕
متاهل!😔 چرا این برداشتو داری عزیزم؟

چون اولا معلومه كه خيلي تشنه نيست!

دوما هر زماني پيام نميده و پيام چك نمي كنه!

و آنلاينه و جواب نميده!

و كلا اصلا حسم در موردش اينطوريه 

براي سلامتي پدر و مادرم صلوات مي فرستي؟
هیچوقت محبتو گدایی نکن.بعد کسی که بعد دوبار رفتن بیرون جملات محبت آمیز بهت بگه ،مطمئن باش فیلم بازی ...

راستش اشنایی ما برمیگرده به 1سال پیش ولی هیچ ارتباطی باهم نداشتیم تا این اواخر که سر موضوعی ارتباطمون شروع شد.اصلا بهم نگفته دوست دارم! کاش میگفت!!