2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی تمیزه

398 بازدید | 21 پست

همیشه بوی خوب تمیزی میده 

هر شب دوش میگیره 

مرتب ب سر و صورتش میرسه 

دندون هاشو همه رو درست کرده و ردیف و خوشگلن 

کنارش احساس کافی نبودن میکنم 

چون من نمیتونم اونجوری ب خودم برسم 

یا هر شب هرشب دوش بگیرم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولین باره میشنوم یه مرد از همسرش تمیز تره 😁

به خودت بیشتر برس و برای خودت بیشتر وقت بذار اسی 

نه فقط برای همسرت برای حال خوب خودت 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
چون دوتا نی نی زیر دوسال دارم

ولی در کل همراهش باش پا به پاش مثل خودش شو مردها از زنی که از خودشون پایین تره خوششون نماد پاشو قانون بزار با اومدن نینی سایت وقتت میره

ببخشید شاید سوالم بی ربط باشه ....هزینه ی ابتون چقدر مییاد ...برای ما ۱/۴۰۰اومده ....بابام میگه زیاد ...

ما سه واحدیم 

اینبار 200 امد 

با اینکه اب زیاد استفاده میکنیم 

چون بچه هام کوچیکن همش ب شستشوم

چون دوتا نی نی زیر دوسال دارم

موقع هایی که همسرت هست 

یا موقع خواب نی نی هات 

به خودت هرچی بیشتر برسی حالت بهتره و ارامش و اعتماد به نفس بیشتری داری

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴