کلا هدفم اینه حالا ک در ۲۸ یا ۲۹ سالگی پزشکی قبول شدم هدف اینه درنهایت ی خونه ماشین مستقل خریدنه و پرداختن ب سرگرمی های خاصم ازدواج تنها چیزی ک نداره همون ارامشع انقدم خودخواه نیستم ک بچه ای رو تو ایران بدنیا بیارم واقعا تنهایی خیلی بم خوشمیگذره حتی الانش.مگ الان ادنا چن تا بچه دارن یکی یا نهایت دوتا ک اونام بزرگ شن زندگی خودشونو دارن نمیان جوونیشونو وقف رسیدگی ب پدر مادر کنن نهایت یا پرستاره یآ خانه سالمندان
آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
اینا که گفتی به ازدواج ربط نداره ها بعضیا کلا به هیکل و ریختشون نمیرسنکلا منظورم این بود اگه آدم درس ...
ن عزیزم دقیقا ب ازذواج ربط داره ازدواج خیلی مشغله رو بالا میبره همون بچه داری بسه .درضمن بارداری بنیه ی زنو ۷ الی ۱۰ سال پیرتر میکنه و زنان ک بچه دار میشن زودتر از همسنای خودشون ب مشکلاتی مث کمر درد و هم چنین پوکی استخوان دچار میشن
آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰
این چه حرفیه اصلا این طوری نیستاونایی که میزارن سالمندان یا غیرت و عاطفه ندارن مسئولیت پذیر نیستن یا ...
مادر من بسیار زن باوفایی ب پدر ومادرشع ولی الان مادرش ۸۸ سالشه و خودشم تنگی کانال داره ولی ب جایی رسیده ک دکترش گف نباید ی پر کاغذ برداره چرا فک میکنی بچه تااخر میتونه پدر مادرشو تر وخشک کنه
مادر من بسیار زن باوفایی ب پدر ومادرشع ولی الان مادرش ۸۸ سالشه و خودشم تنگی کانال داره ولی ب جایی رس ...
من اصلا نمیفهمم این موضوعو...اصلانمیفهمم
مامان بزرگ من همه هم و غمشو برای بچههاش گذاشت و یکی یکی اونا رو به دنیا آورد و بزرگ کرد و تک تک موهای سفیدش به خاطر همین بچه بچه هاشن شما الان میگید مادرتون زن باوفاییه خوب اوکی شرایطش خوب نیست نمیتونه کمک بکنه به مامان باباش شما چیکار میکنید شماکمکش کنید دیگه این همون پدر مادر زحمت کشیدن غصه خوردن زندگیشونو گذاشتن آخر عمری ولشون میکنید آخه میدونید حالا شما خودتونو فرض کنید فرض کنید پیر شدن بچههاتون شما رو گذاشتن خونه سالمندان من نمیدونم ولی مامان منم الان واقعاً شرایط نگهداری از مامان بزرگم و نداره ولی بعضاً نوههاشن که میرن کمکش و جای پدر مادرشونو پر میکنن بازم هرکی شرایطش متفاوته ببینید خودتون چه جوری صلاح میدونید اصلاً به من ربطی نداره