2777
2789
عنوان

نظرتون درباره کسی که نوزاد ده روز رو میاره عروسی چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 56 پست
خیلی زود عصبی میشم حتی از دست بچم یه وقتایی تو ذهنم یه چیزایی میاد که از خودم تعجب میکنم خیلی ...

الهی عزیزم

چند وقته از زایمانت گذشته؟

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
قطعا خودش بیشتر دلش برای بچش میسوزه وموضوعیه که به خودش مربوط بودهشاید هم داخل گوشش چیزی بوده و شما ...

منم تو کارش دخالت نکردم میدونم به خودش مربوطه فقط اینجا مطرح کردم آسیبی که بهش نرسوندم برای من خیلی عجیب بود این حجم از بی فکری همین 

چون تا حالا ندیدم همچین چیزی ولی مثل اینکه واسه خیلیا عادیه

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماهم تو کارش دخالت نکردیم و نظر ندادیم اینجا فقط گفتم چون برام جالب بوددرضمن شهر بازی با عروسی با او ...

من مقایسه نکردم گفتم انقد ک حال درونم خراب بود با بچه ۱۵ روزه رفتم پارک

حالا شاید اون بیچاره هم همین بود

ببین هر کسی یجوره 

من جای اون خانوم نیستم 

خودش الان از نوزاد حالش بدتره تازه زایمان کرده بدن توان نداره 

حتما روحی بهش نیاز داشته 

خب نوزاد ده روزه معمولا می خوابه 

من خودم باشم اگر شرایطش و می داشتم می دادم یکی برام اون تایم تو خونه نگهش داره 

نمی دونم بخدا جای اون نیستم 

ولی خب اینکه نوزاد تو اون محیط بسته با اون همه آدم و این فصل و اینهمه ویروس خب حرف شما هم درسته 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
چش ندارید ببینین یکی خوشه چی میشه سرتو در بیاری از زندگیش یکم‌به زندگی خودت برسی

خدا شفات بده😂😂😂😂

چقدر مریضی

من اصلا چکار به اون دارم اصلا دوست و فامیلم نیست که بخوام بهش حسودی کنم یا سرم تو زندگیش باشه

داشت میرقصید جاریم گفت این تازه ده روزه زایمان کرده برام عجیب بود مگه رفتم جلوشو گرفتم از کارش ایراد گرفتم؟

هشت ماه

بچت بزرگتر که بشه حالت بهتر میشه منم تا حدودی بودم

خدا شفات بده😂😂😂😂چقدر مریضیمن اصلا چکار به اون دارم اصلا دوست و فامیلم نیست که بخوام بهش حسودی کن ...

دیگه یه جمله یاد گرفتن سرتون و در بیارین از یجای هم و اینا همه جا بکار می برن توجه نکن 

عروسی اقوام نزدیک اون خانوم بوده ؟ 

اگه آره که خب حق داشته به دلش می موند که عروسی اون عزیزش نبوده 

من خودم مثلا عروسی خواهری برادری اینا باشه ده روزم باشه میرم طاقتم نمیاد 

دیگه یه جمله یاد گرفتن سرتون و در بیارین از یجای هم و اینا همه جا بکار می برن توجه نکن عروسی اقوام ن ...

همون بخدا

انگار من رفتم بهش گفتم چرا اومدی عروسی

اتفاقا من تو دلم دعا کردم بچش خدایی نکرده مریض نشه که هم بچه باید عذاب بکشه هم خود مادر.

نه بابا نزدیک نبود پسر عموی شوهرش بود اونم جاریم میگفت دو تا داداش تا حالا قهر بودن چند روز مونده عروسی آشتی کرده بودن

اصلا با این زنه آشنا نیستم جاریم میشناختش میگفت تازه ۱۰ روزه زایمان کردم 

همون بخداانگار من رفتم بهش گفتم چرا اومدی عروسیاتفاقا من تو دلم دعا کردم بچش خدایی نکرده مریض نشه که ...

خب پس اصولا نباید بچه رو میاورده تو اون محیط بسته 

ولی خب احتمالا بچه اولشه بی تجربس 

بعد زایمان بخاطر بالا پایین بودن شدید هورمون ها تصمیمات عجیب غریب زیاد گرفته میشه