2777
2789
عنوان

شماباورمیکنین این قضیه رو

119 بازدید | 12 پست

که پسری به خاطرمشکلات یهویه مالیش تصمیم گرفته رابطه رو بزاره کنار

قابل اعتماد باشه؟

مشکلات بسیار زیاد یهویی وصدردصد واقعین ولی تصمیم ایشون زشت نبود؟راه بهتری نباید انتخاب میکردن؟

لایک نکنید❌️کاربری دست دونفرمونه که دوستیم لطفانگین تاپیک ها باهم جورنیست.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه فکت نامحبوبی هست که میگه پسرا وقتی تو یه مشکل بزرگ گیر میکنن از دختری که دوسش دارن فاصله میگیرن تا بهش آسیب نرسونن 

البته منم باهاش کنار نیومدم ولی خب اکثرا دلیل همشون همینه

بنظرم نمیشه صرفا فقط از رو این اتفاق گفت قابل اعتماده یا نه باید بیشتر بشناسیش اخلاقای دیگشم در نظر بگیری

دست به سرت کرده دیگه

چیو نه قضیه واقعیه

میخوام بدونم رفتارش درست بود توشرایطی که داشت؟

یه فکت نامحبوبی هست که میگه پسرا وقتی تو یه مشکل بزرگ گیر میکنن از دختری که دوسش دارن فاصله میگیرن ت ...

بد داستانی اسیر شد خودمم ناراحتم همه چی همه ی بهم خورد

ولی میترسم فردا روز تقی به توقی بخوره در بره

حامی میخاس ک فکر میکرد نیستییا این ک کلا ضعیفه و اهل فرار

اره گفت ترسیدم حامی نباشی

بد داستانی اسیر شد خودمم ناراحتم همه چی همه ی بهم خورد ولی میترسم فردا روز تقی به توقی بخوره در بره

قطعا که درمیره اینو شک نکن 

بزار داستان رفیقمو بگم شاید مال توام مشابه بود

رفیقم تقریبا ۹ ماه با یه پسری اوکی شد پسره به خانوادشم گفته بود و قرار بود بعد اینکه نتایج کنکور رفیقم اومد بیان خاستگاری حتی مادر پسره زنگ زده بود با مادر رفیقم حرف زده بودن قرار خاستگاری گذاشته بودت

یه هفته مونده به اعلام نتایج پسره گف بیا کات کنیم دلیلشم این بود اوضاع مالیم خوب نیست دارم میرم خارج از کشور برای کار و شاید اونجا زن بگیرم برای اینکه ویزا بدن بهم رفیقمم میگف بخدا منم کار میکنم کمک خرجت میشم نکن اینکارو پسره میگف نه که نه منتظر من نمون

بماند که رفیقم چقدر داغون شد افسردگی گرفت 

پسره دیروز زنگ زده بهش گفته دروغ گفتم بهت اینهمه مدت من مجبور شدم دختر عمومو عقد کنم سر یه مسئله حیثیتی

ولی مدیونی فک کنی یلحظه از فکرم رفتی بیرون 

راضیی هم زن داشته باشم هم دوس دخترم بمونی 

رفیقمم گفته من مث تو ذاتم خراب نیست منو که حیف کردی حداقل زنتو بدبخت نکن بچسب به زندگیت

خلاصه که به حرف مردا اعتمادی نیست عزیزم ما زنا یه حسی داریم به اسم حس شیشم منکه هرموقع حس کردم یمدت بعدش بهم ثابت شده به توام پیشنهاد میکنم هرچی حست میگه بهش گوش کنی