2777
2789
عنوان

یه فکت یا نظر شخصی بگید که با گفتنش خیلی مخالفت میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 44 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قبلنا معتقد بودم که با هر کسی مثل خودش نباشیم و خیلی باهام مخالفت میشدو تازه امشب بهش رسیدم که با خی ...

۱۰۰٪

اگه امضامو میخونید واس آرامشم یه صلوات بفرستید❤️🤲🏼✨

نماز خوندن باعث ترک خودارضایی میشه 

بچه آوردن پشت سرهم یک عده تو فقر و بیسوادی به ما هم ربط داره با دلیل منطقی 

خواهر و برادر محرم هم هستند ولی محرم بودن به این دلیل نیست که جلوشون با ناجورترین پوشش بگردیم بگیم وا برادر به خواهر که چشم نداره بحث حیا هست 

دوست اجتماعی جنس مخالف داشتن واقعا بی معنی و تعریف نشده هست 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

واقعا ؟ چرا

واقعا نامزدم (نخورین منو نشونیم)عاشق منه مذهبی همیشه یا اینکه وظیفه ای نداره هوامو داره پول اسنپ،  پول شارژ، کلاس، کتاب، لباس وووو

حالم گرفته باشه ، پریود باشم حواسش به منه به خواهرم برادرم محبت داره و وووو

دختر خاله هامم

یکیشون ۴ تا بچه داره شوهرش براش میمره

شهدا ائمه وووو

این واژه آبرو دمار از روزگار مردم در اورده

چون کاری اگه اشتباهه ادم نباید انجام بده نه که از ترس ابرو انجام نده

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
نماز خوندن باعث ترک خودارضایی میشه بچه آوردن پشت سرهم یک عده تو فقر و بیسوادی به ما هم ربط داره با د ...

با آخری ب شدت موافقم

از هیچ کس ،تاکید میکنم از هیچ کس بخصوص خواهربرادر انتظار نداشته باشین ادما تو شرایطش نیستن به وقتش ب ...

👌🏻

واقعا نامزدم (نخورین منو نشونیم)عاشق منه مذهبی همیشه یا اینکه وظیفه ای نداره هوامو داره پول اسنپ، پ ...

انشالله خوشبخت باشید عزیزم 

ولی من عشق مذهبی دیدم و ترسیدم 

در حد پرستش زنشو میخواست ولی دو سه تا صیغه داشت و زنش خبر نداشت 

متأهل