2777
2789
عنوان

کیا شوهراشون اینجوری هستن ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 24 پست
آره انگار شخصیتش شکل گرفته ، ولی لخت بودنم چی خب مرد هست ،نگاهشو میگیره .اینم بگم اوایل خیلی خیلی بچ ...

اره میفهمم بهت برمیخوره اخلاقشه دیگه زیاد گوش نده خودتواذیت نکن اینجاببین چه شوهرهای داغونی هست که شوهر شما ازخیلیا برتره زندگیتو بکن 

خیلی از مردا همچین تفکری دارنتواگه یه درصد تو زندگیت راهی رویادگرفتی که نرمش می کنه از اون راه استفا ...

حرفات درسته 

ولی خسته شدم ۱۵ ساله خیلی تلاش کردم کمترین نتیجه رو داده ‌

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حرفات درسته ولی خسته شدم ۱۵ ساله خیلی تلاش کردم کمترین نتیجه رو داده ‌

بهت حق میدم

اگه دیدی فایده نداره وراضی نشد

خودت همیشه برو حتما

حداقل حال خودت بهتر میشه وبهتر می تونی یسری چیزاروهضم کنی

اره میفهمم بهت برمیخوره اخلاقشه دیگه زیاد گوش نده خودتواذیت نکن اینجاببین چه شوهرهای داغونی هست که ش ...

فداتشم ممنون .

آره میدونم 

بهت حق میدماگه دیدی فایده نداره وراضی نشدخودت همیشه برو حتماحداقل حال خودت بهتر میشه وبهتر می تونی ی ...

آره شاید بهتر باشه خودم برم.

ممنونم

تو تنها نیستی منم یکیشون دارم باشه بچه الان17ساله جدیدن دست بهم بزنه می‌ره دستا شو میسوزه بااین که همه میگن از زمین تا آسمون فرق  ماست از لحاظ ظاهر

خدایا به داده وندادت شکر❤که داد ات نعمت ندادت حکمت وگرفته ات امتحان است🙏خودت حافظ همسر وفرزندانم باش🤲

تو تنها نیستی منم یکیشون دارم باشه بچه الان17ساله جدیدن دست بهم بزنه می‌ره دستا شو میسوزه بااین که ه ...

باشه بچه

خدایا به داده وندادت شکر❤که داد ات نعمت ندادت حکمت وگرفته ات امتحان است🙏خودت حافظ همسر وفرزندانم باش🤲

تو تنها نیستی منم یکیشون دارم باشه بچه الان17ساله جدیدن دست بهم بزنه می‌ره دستا شو میسوزه بااین که ه ...

وا مردک روانی مگه خودش کیه که میره دستاش میشوره ؟ ازش گله کردی که چرا این کارو میکنه؟؟

با ۳ بچه ؟؟

منم ۳ تا بچه دارم 

وا مردک روانی مگه خودش کیه که میره دستاش میشوره ؟ ازش گله کردی که چرا این کارو میکنه؟؟با ۳ بچه ؟؟منم ...

آره میگه تو حساسی فکرت خرابه فکر می‌کنی. این دو ساله اخلاقای اینجوری پیدا کرده .نمی‌دونم چشمه. هر چی هم میگم میگه نه تو بد فکری از لحاظ تمیزی و ظاهری هیچ چیزی کم ندارم

آره میگه تو حساسی فکرت خرابه فکر می‌کنی. این دو ساله اخلاقای اینجوری پیدا کرده .نمی‌دونم چشمه. هر چی ...

عجب آدمیه ها