2777
2789
ن بابا نکن شرایط جنگیه خونه راکته طلاوماشین روند صعودی دارن من کردم پشیمونم فعلا نکن

اینجوری فکر کنی زندگی نباید کرد 

آدما طلا رو میخرن پس انداز بشه باهاش خونه این چیزا بگیرن 

تو شرایط جنگی طلا کاربردی نداره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمدونم فک نکنم بمونه مگر این ک دو سه ماه بعد وامی چیزی برداریم

حتما طبقه اول بخرین .با بچه ی کوچیک هم برای شما سخته که مدام کنترل کنین هم طبقه ی پایینی 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

اینجوری فکر کنی زندگی نباید کرد آدما طلا رو میخرن پس انداز بشه باهاش خونه این چیزا بگیرن تو شرایط جن ...

من اگه الان طلاها و داشتم دوتا خونه میکرد 

نگوووو 

خونه حالا حالا ها راکته  

اما طلا ودلار تو آسمونان

اره پلی میگم از الان بریم بگردیم تا پیداکنیم مورد دلخواه شاید دو سه ماه زمان ببره هر وقت پیدا کردیم ...

دقیقا هروقت قطعی شد طلاتو بفروش

مایبار فروختیم خونه جور نشد ازونور طلا کلی رف بالا خونه رف بالا خبلی بد شد

همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست                   گاهی نشانه قطع امید ازسطح شعور طرف متقابل است...
اتفاقا طلا در همه حال پوله

نه وقتی جنگ بشه با طلا مثلا چه حرکت خاصی میخوای بزنی؟😂پول نقد کاربرد دارا

میدونم ارزش داره ولی کلا نباید ذهن قفل کرد فقط طلا وقتی خونه نداری 

آدم خونه ماشین باغ ویلا اینارو همه میخره بعد دیگه پس اندازش میشه طلا

حتمن حتمن خونه بخر الان اگه پولت میرسه

خرج اسنپ به مراتب کمتر از اجاره خونه ست و بعدا جمع کردن برا خرید ماشین با این تورم راحت تره 

در حال تلاش برای قبولی ارشد روان‌شناسی 🩵پدرم اولین و خالص ترین عشق زندگیم ❤️ مامانِ دو تا همستر.🐹💕...و قسم به امـ✨ــیدی که میروید از جای بریدگیِ زخم بر تن🌱