2777
2789

بله معدت دچار عفونت و زخم شده 

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀آسمان من به ستاره ای به نام  پسرم  روشنه ✨R

منم همینطور منتها خیلی بیشتره چند سال

چک کن سنگ کیسه صفرا نداشته باشی

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطعا التهاب داره فقط باید بری سونو یا آندو به تشخیص دکتر که ببینی زخمه یا ورم

من رفتم اندو گف ورم و التهاب داری ۱۲ روزه اسسرم بادگلو بادگلو بهتر شده بودم ازدیروز با بادگلو

خب چرا آندو نمیری؟

رفتم دیگ عزیزم گفتم که گفت ورم و التهاب معده داری با انقباض معده بادگلو مدرمنو دراوردده من عصبی شدم دوهفته پیشم همون شبم جیگر خوردم اوردم بالا از فرداش شروع شد دکتر گفت معدت عفونیم شده ۴تاسرم سفازولین زدم اون تلهی دهنم رفت اب دهنم همش جم میشد رفت بادگلو پدر منو دراورده

رفتم دیگ عزیزم گفتم که گفت ورم و التهاب معده داری با انقباض معده بادگلو مدرمنو دراوردده من عصبی شدم ...

اندو رفتی که خب هه چیو دیده دکتر پس زخم نداری؟

ببین یک لیوان عرق نعناع بزار جوش بیاد بعد یک قاشق بارهنگ اضافه کن و یه قاشق گلاب ده یکم بجوش۶ بعد با ی قاشق عسل تا چهل روز ناشتا بخور 

از مصرف نون برنج‌ماکارونی و قند هم پرهیز کن

غذاهای بخار پز و گوشت  بخور یمدت .

کاهو کلم کلم پیچ گل کلم  و حبوبات اصلا نخور.

شیر و ماست هم برات سمه

رفتم دیگ عزیزم گفتم که گفت ورم و التهاب معده داری با انقباض معده بادگلو مدرمنو دراوردده من عصبی شدم ...

قرص لاکتول بگیر روزی دوتا بخور 

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀آسمان من به ستاره ای به نام  پسرم  روشنه ✨R

برا صفرا باید سونو شکم برم ؟؟

آره بگو دکتر واست مینویسه

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .