2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پسری که درک و فهم داشته باشه قطعا متین رفتار میکنه. علاقه داشته باشه میپذیره بعدا هم تو سر طرف نمیکوبه.  اما اونی که ذاتشم یکم خرابه به محض شنیدن جفتک میندازه. 😑 

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 
یه لحظه جوگیری یه عمر پشیمونی خییییلی طرف باید اصیل و باظرفیت و دنیا دیده باشه که ببخشد هار نشه

۱ در ۱۰۰۰

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.

ی مجری بود اسم کوچیکش نازنین بود توضیح می‌داد من آدم مذهبی نبودم عاشق پسر مذهبی دانشگاه شدم گفتم بیا ...

ییا خدااااا 

همینا باعث میشن پسرا جدیدا طاقچه بالا میزارن میگن زن هم بگیریم بایذ دونگ بدن و فلان 

تا ابد مخالفم 

ولی 

اگر مورد بسیاااااااار خوب و حیفی باشه نهایت یه نخ دادن یا واسطه 

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

پسری که درک و فهم داشته باشه قطعا متین رفتار میکنه. علاقه داشته باشه میپذیره بعدا هم تو سر طرف نمیکو ...

حس ششمتون اگر خوبه میشه بگید من امسال یا کی حامله میشم و شوهرم دنبال گرفتن گواهینامه پایه دو هست کی درست میشه گواهینانه پایه دو و میگیرش براتون صلوات میفرستم عزیزم الهی شما و خانواده و عزیزانتون همیشه سالم و و بهترینا نصیبتون بشه و پر روزی حلال و فراوون باشید ان شاالله بحق خدا و خانوم حضرت فاطمه زهر (س)