2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ییا خدااااا همینا باعث میشن پسرا جدیدا طاقچه بالا میزارن میگن زن هم بگیریم بایذ دونگ بدن و فلان

اینطوری گفت که شمارشو واسه جزوه گرفتم بار اول زنگ زدم بش گفتم باهام ازدواج میکنی گفته باید فکر کنم جواب میدم ی چندروز دیگه زنگ میزنم جواب میدم گفت روزی هزار بار پیام میدادم گفته باشه فقط عقایدمون مثل هم نیس تیپمون اینا بهم نمیخوره منم گفتم قبول میکنم دیگه اینم مذهبی شده

واسطه مطمئنی که لو نده فکر بدی نیست

نه یه آدم مطمئن یه بزرگتر

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

از نظر من اشکالی نداره ولی پسره باید جنبه داشته باشه چون این یه مسئله جدیده وتا جا بیفته زمان میبره

به نظر من 100سال دیگه هم جا نمیافته 

ذات مرد اینجوری که ناز بکشه نه این که نازش رو بکشن

به نظر من 100سال دیگه هم جا نمیافته ذات مرد اینجوری که ناز بکشه نه این که نازش رو بکشن

همه چی قابل تغییره لباس پوشیدن و ظاهر وحرکات مردا رو ببین تو طول زمان چقدر تغییر کرده حتی کار کردنشون که الان زنا بیشتر میرن سرکار تا پسرا