2777
2789
عنوان

مشکل دارم شکاک شدم به همه

181 بازدید | 27 پست

شوهرم خیلی آدم خوبیه سر به زیره ماشالله ،خانواده خودمم همینطور حس میکنم شوهرم چه تحفه آیه همه میخوان ازم بدزدنش بی دلیل یه مدت به زن داییم شکاک شدم یه مدت دختر همسایمون یه مدت دختر خالم یه مدت حتی زن داداش شوهرم حس میکنم شوهرم با اینا ارتباط داره😐💔توهم میزنم یا مثلا حتی به مادر خودمم شک کردم شوهرم ۲۵ سالشه

مامانم خیلی پیر شده ۴۹ سالشه بخوام تو صیفش کنم انقد مشکل داره و کار زن و مرد رو خودش انجام داده انگار ۷۰ سالشه پاهاش یکم پرانتزی شده صورتش چروک شده دستاش مثل سنگ پا زبره صورتشو ۳ ماه یبار اصلاح میکنه لباساش درب و داغون هفته ای یبار حموم میره اینارو گفتم بدونید چی به چیه اونوقت توهم میزنم ک چون مثلا وسط صحبت شوهرم به حرف عادی مامانم خندید لابد بینشون چیزیه توروخدا یکم نصیحتم کنید دارم روانی میشم با اینکه هیچکدوم اونطور نیستن

بابام تازگیا فوت شده سر میراث دعواست مادرم از ناراحتی یه بار یا دوبار با تلفن پشت گوشی دعوا میکرد بدون چادر اومد جلو شوهرم البته سارافون و روسری داشت ولی خب چون همیشه چادری من مثل ابلها اینو تو ذهنم بزرگ کردم

تویی که این امضا رو میبینی یه صلوات برای سلامتی آقا امام زمان بفرست🙏🏻🌹

الهی…. مامانت محرمه به شوهرت… تو فرهنگ  مهمه مادرزن حجاب کنه؟

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی…. مامانت محرمه به شوهرت… تو فرهنگ مهمه مادرزن حجاب کنه؟

منظورم فرهنگتون، شهرتون!!!

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....

اینم بگم که من و شوهرم چن بار دعوامون شد قبلا اوایل عقد ک خوب برا همه پیش میاد مادرم فوش های بد به شوهرم داد و همیشه به خونش تشنس که منو ناراحت کرده

حتما به روان شناس مراجعه کن… نزار شدید بشه

الهی…. مامانت محرمه به شوهرت… تو فرهنگ مهمه مادرزن حجاب کنه؟

ن چون همیشه با چادر بود هواسش نشد چادر سر کنه من ذهنم مریضه اونطور فک کردم

میتونم بپرسم چ دلیلی داره اینجوری شدی منظورم اینک گذشته بدی داشتی یا از طرف کسی اذیت شدی که رو شوهرت واکنش نشون میدید یا خودت دیدن ب بقیه بده فک میکنید شوهرت هموطوره،اخه شوهر من ایطوره همش میگم خودش بده فک می‌کنه منم بدم

با نصیحت ما درست نمی شه… حتما روان شناس… 

اگه سخته برات بری بهت روان شناس تلفنی معرفی کنم

میتونم بپرسم چ دلیلی داره اینجوری شدی منظورم اینک گذشته بدی داشتی یا از طرف کسی اذیت شدی که رو شوهرت ...

تو سن کم فیلم ترکیه ای دیرم روم تاثیر گذاشت