2777
2789
عنوان

مشکل دارم شکاک شدم به همه

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 27 پست
با نصیحت ما درست نمی شه… حتما روان شناس… اگه سخته برات بری بهت روان شناس تلفنی معرفی کنم

ارع معرفی کن

تویی که این امضا رو میبینی یه صلوات برای سلامتی آقا امام زمان بفرست🙏🏻🌹

خیلی عجیبه که کاملا آگاهی که این افکار اشتباهن ولی این فکرها رو داری 

تو حدیث داریم کار برادر دینی خودت را هفتاد بار توجیه کن به خیر و بعد از هفتاد بار حسن ظن از اینکه دیگر نمی توانی فکر خوب دیگری پیدا کنی خو را سرزنش کن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ارع معرفی کن

دوستی مو قبول کن

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....
یعنی خودت دید بدی نسبت به اطرافیان نداری

چطور بگم ببین من از خیانت متنفرم خدایی دختر پاکی ام اما این چیزا باعث شد ک شکاک بشم روم تاثیر گذاشت فیلما

خیلی عجیبه که کاملا آگاهی که این افکار اشتباهن ولی این فکرها رو داری تو حدیث داریم کار برادر دینی خو ...

نزدیم ۳۰ تا کتاب روانشناسی خوندم ، و...اما خب ن برا بیماریم راجب خیلی چیزا اطلاعات دارم و خب حالیمه اما انگار ذهنمو نمیتونم کنترل کنم

خیلی عجیبه که کاملا آگاهی که این افکار اشتباهن ولی این فکرها رو داری تو حدیث داریم کار برادر دینی خو ...

دست خودش نیست،، موقعی که فشار روانی پارد میرشه ناخودآگاه آدم فعال می شه، اینو درمانگرم گفت… 

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....
چطور بگم ببین من از خیانت متنفرم خدایی دختر پاکی ام اما این چیزا باعث شد ک شکاک بشم روم تاثیر گذاشت ...

خودتو مشغول کن به کار که فرصتی برای فکرهای الکی نداشته باشی ذکر بگو قرآن بخون صدقه بده شد شیطان رو از خودت دور کن

خودتو مشغول کن به کار که فرصتی برای فکرهای الکی نداشته باشی ذکر بگو قرآن بخون صدقه بده شد شیطان رو ا ...

باورت میشه بخداوندی خدا کلی سوره ذکر چله دارم خوب بشم امت نمیشم من اینجوری نبودم نمیدونم یهو چیشد

چطور بگم ببین من از خیانت متنفرم خدایی دختر پاکی ام اما این چیزا باعث شد ک شکاک بشم روم تاثیر گذاشت ...

شوهر منم خیلی خوبه خیلی،اما با شکاکی که داره فک میکنم ذهن خودش پیش جنس مخالف و نظر داره بهشون فک می‌کنه بقیه مثل خودشن

باورت میشه بخداوندی خدا کلی سوره ذکر چله دارم خوب بشم امت نمیشم من اینجوری نبودم نمیدونم یهو چیشد

در کنار اینا روانشناس هم برو 

شاید افکار تو مثل گریه های منه 

منم با اینکه می دونم چیزی ارزش گریه نداره خیلی سر همه چی اشکم سرازیر میشه 

من همیشه میگم نیاز به دارودرمانی دارم ولی نمیرم دکتر

از دکتر رفتن سخت تر کاری نیس برام

شوهر منم خیلی خوبه خیلی،اما با شکاکی که داره فک میکنم ذهن خودش پیش جنس مخالف و نظر داره بهشون فک می‌ ...

ن خیلی قدرشو بدون من میدونم تو دلش چخبره ، اون تورو خاص میبینه فک میکنه به چشم همه اونجوری هسی ترس از دست دادن داره و ممکنه اینو با خشم نشون بده

در کنار اینا روانشناس هم برو شاید افکار تو مثل گریه های منه منم با اینکه می دونم چیزی ارزش گریه ندار ...

مبدونی یک اینکه میترسم پرونده تشکیل بدم سر این موضوع شوهرم یهو خبر دار بشه بگه مشکل داری و فلان دو اینکه اصلا پول ندارم شوهرم نمیده