2777
2789
ع لواشک واسه یوبوس خوبه؟

اره ولی خوب باید زیاد بخوری واسه من هلو زردالو خوبه ..الو اینا خوب نیست بشدت نفخ میکنه مزخرفه 

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 درلز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من مدام نفخ دارم چجوری بفهمم سردی دارم

روزانه چی میخوری ...؟ چیزای گرم و بیشتر کن مثلا صبحانه شیره انگور ارده ،پنیر کمتر بخور ،لبنیات همینطور .کشمش‌،خرما اینا گرمه 

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 درلز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

آدامس بجو

آدامس بنظرم نفخ بیشتر میکنه ..این قرص  نعناییا اونا بهتر هر چند من طعمش و دوست ندارم 

مدتیه همینارو میخورم باز دارم

پس از سردی نیست منم اینجورم با گرمی خوردنم فرق نکرده ..ولی من یوقتا تند غذا میخورم حرف میزنم موقع غذا خوردن اینام تاثیر داره