2777
2789

دوجتان اونايي ك چله نشيني ميكنن مثلا ميشه اگه ديروز ساعت ٥عصر خونديم دعايي رو فرداشبش ساعت از ١٢شب گذشته باشه و بخونيم يا اشكالي داره؟؟؟

همش ميترسم جزوه فردا حساب شده باشه يني يروزشو نخونده باشم 

نميدونم چجوري توضيح بدم😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نيمه شب شرعي يني ساعت چند ؟؟يني من الان از امروزمو خوندم فايده نداره؟

امشب زده دوازده و نوزده دیقه...حالا از فردا شب رعایت کن گلم....برنامه بادصبا رو دانلود کن اوقات شرعی توش😘😘😘😘

سرچ كن اوقات شرعي شهرتون( مثلا اوقات شرعي تهران) نوشته نيمه شب شرعي مثلا ساعت دوازده و نيم

يعني اون موقع نماز مغرب قضا ميشه

استارتر سخت نگير ان شاالله قبوله فايده داره

سرچ كن اوقات شرعي شهرتون( مثلا اوقات شرعي تهران) نوشته نيمه شب شرعي مثلا ساعت دوازده و نيم يعني اون ...

مرسي دوست عزيزم 

انشالله 

انشالله هيچ غمي توي دلت نباشه هيچ وقت عزيزم ❤️🙏🏻

امشب زده دوازده و نوزده دیقه...حالا از فردا شب رعایت کن گلم....برنامه بادصبا رو دانلود کن اوقات شرعی ...

اها پس بايد مث عروب و طلوغ ساعت نيمه شب شرعي رو هم بدونم !مرسي عزيزم ك بهم گفتي 

مرسي دوست عزيزم  انشالله  انشالله هيچ غمي توي دلت نباشه هيچ وقت عزيزم ❤️🙏🏻

عزیزم ب اوقات شرعی اگ باشه تو زمستون یازده و‌نیم  میشه نیمه شب شرعی پس باید از ۱۲امشب تا ۱۲فردا شب  بین این ساعات چله خوونده شه البته امیدوارم ب امید خدا چله شما درست باشه 

من خودم چون تو تلکرام ی گروه چله کووچیک دارم خدمتتون گفتم دوست گلم 

در هر صورت حاحت دلت ب حق اعیاد شعبانیه روا 

خدایا من ب قلمم رحمتت ایمان دارم 

سلام .

دوست عزيزم تبريك ميگم كه با خوندن دعا ،با پروردگار بزرگ راز ونياز دارى.عزيزم،چله گرفتن با انواع دعا وذكر يك عمل مستحبيه( حالا ممكنه كسى به واسطه نذر ،بر خودش واجب كنه،اون بحث جدايى هست) و در عمل مستحبى اصلا سخت گيرى نشده.و اينگونه نيست كه اگر مثلا دعاى روز شنبه رو در بامداديكشنبه بخونيد،چيزى غلط شده يا درست نباشه.نه اصلا چنين نيست.وقتى با اخلاص كارى رو براى رضاى خدا انجام دهيد حتما مورد قبول وتوجه قرار ميگيره.حتى عمل واجب ،مثل نماز ،اگر اشتباها فراموش بشه،قضا داره ،گرچه اون ثواب سر وقت رو نداره ولى باز قابل جبرانه.

منظورم اين هست كه در اعمال مستحبى ،طبق فرموده اميرمومنان توجه و ميل قلب مهمه واينكه هر كارى حتى كوچك با حضور قلب و بى ريا باشه.

ما رو هم دعا كنيد.