2777
2789
عنوان

ریزش مو

1144 بازدید | 22 پست

سلام‌دوستای گلم‌من موهام یه‌مدته خیلی میریزه به حدی که مو های سرم خیلی کم شده وبه‌من گفتن قرص اهن‌بخورم. بنظرتون قرص اهن‌جواب. میده اگه جواب میده هرروز یکی‌بخورم یا  روزی دوتا چجوریه لطفا هرکی‌تجریه داره تجربشو بامن درمیون بزاره

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم صلوات بفرستید🌸🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول عزیزم ازمایش بده تا ببینی کم خونی یا نه سرخورد اهن نخور برا ریزش موت بگو ازمایشایی ک مربوط ب ریزش مو هستن رو دکتر بنویسه

من صاحب اعمال خویشم،میراث‌دار کردارهای خویش،زاده اعمال خود،در پیوند با کردار خویش،و متکی بر اعمال خود می‌زیم،و هر فعلی که انجام می‌دهم،نیک یا بدمیراث آن به من می‌رسد

به من دکتر داده بود یه مدت خوردم دیگه نخوردم ریزش موهام واقعا زیاد شد الان دوباره میخورم روزی یه دونه قرص فرفولیک

اگرپیوسته بگی اتفاق بدی خواهد افتاد شانس پیشگو شدن رو پیدا میکنی
به نظرم آزمایش بده اول عزیزم. ببین واقعا آهنت کمه؟ شاید ویتامینای بدنت کم باشه

بله متاسفانه ازمایش دادم ویتامین dبدنم‌کم‌بود قرص ویتامی دی داد دکتر کصرف کردم‌ولی بازم ریزش مو ذارم خیلی کلافه شدم😞

شاید ویتامین D بدنت کمه....منم ریزش مو زیاد داشتم از وقتی قرص میخورم خوب شده موهام

بله ازمایش دادم ویتامین دی بدنم‌کمه قرصارو مصرف میکنم ولی بازم‌ریزش مو‌دارم

اول عزیزم ازمایش بده تا ببینی کم خونی یا نه سرخورد اهن نخور برا ریزش موت بگو ازمایشایی ک مربوط ب ریز ...

عزیزم ازمایش دادم ویتامین دی بدنم کمه قرص ویتامین‌دی میخورم ولی بازم‌همونه

عزیزم ازمایش دادم ویتامین دی بدنم کمه قرص ویتامین‌دی میخورم ولی بازم‌همونه

خب عزیزم شاید دلیل دیگه ای داره از کجا میدونی کمبود آهنه؟کم کاری تیروئید یا تنبلی تخمدان نداری؟

منم ریزش مو دارم, میخوام برم ازمایش بدم و ببینم مشکل تیروئیدی و هورمونی ندارم... اگر نداشتم میرم دکتر زنان تا برام سونو بنویسه و ببینم از  کیست و مشکلات رحمی نیست... اخه  تنبلی تخمدان یا چمیدونم تخمدان پلی کیستیک باعث ریزش شدید مو میشه

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

برو دکتر یه محلول سفید رنگ میده بهت عااالیه

دکتر ازمایش نوشت‌و قرص ویتامین دی داد حتی گفتم‌ موهام میریزه گفت نیازی نیست این‌قرص همه چیو‌تکمیل میکنه‌ولی بازم‌ریزش موذارم 

خب عزیزم شاید دلیل دیگه ای داره از کجا میدونی کمبود آهنه؟کم کاری تیروئید یا تنبلی تخمدان نداری؟

ازمایش کامل دادم تنبلی تخمدان  باازمایس مشخص میشه یا نه حوری دیگه مشخص میشه