2777
2789
عنوان

تاحالا شده از خدا انتظار کمک داشته باشید و اون هیچکاری نکرده باشه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 21 پست
عزیزم من چیزی از خدا دیدمکه هر کاری کنه دیگه هیچی نمیگم انقدر که بهش اعتماد دارم

خب مشکل همینه دیگه. بین بنده هاش فرق میگذارم. منم دیدم برای بعضیا یک کاری کرده که در وهله اول به ضررشونه بعد که میبینی کاملا به نفعسونه. یا دنیا رو براشون کن فیکون می‌کنه. به من که میرسه چیزی که واضحه به نفع هر انسانیه رو ..کاش میشد دردل کنم ولی حتی با غریبه هم نمیتونم

یکم شجاع باشید و با نظر مخالف هم مشکل نداشته باشید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من چیزی از خدا دیدمکه هر کاری کنه دیگه هیچی نمیگم انقدر که بهش اعتماد دارم

میشه واضح تر بگی؟ خیلی حالم بده

خواهشاً تاپیک های قدیمیمو لایک نکنید یاد آور روزهای بد هست برام.اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

خب مشکل همینه دیگه. بین بنده هاش فرق میگذارم. منم دیدم برای بعضیا یک کاری کرده که در وهله اول به ضرر ...

ببین برادر من خونه مادرم را کشید بالا فقط سه دنگش را به نام من زد من انقدر حالم بد بود که مادرم خونه نداره و کجا زندگی کنه

و باید مستاجر باشه و گریا و زاری و به مامانم میگفتم بره شکایت کنه

حتی تو فامیل پا در میونی کردن که خونه را پس بکیرن ولی تشد

من سرکار رفتم برای مامانم خونه اجاره کردم

و براش بهشت چیدم

مسافرتش بردم از لباس و ... هیجی کمش نذاشتم

بعد مامانم از خونه اجاره ای که خودم اجاره کرده بودم

منو انداخت بیرون و پشت همون برادرم در اومد

و من هزااااااااار بااااار خداروشکر میکنم که مادر من تو خونه خودش نیست و جایی به نامش نیست