2777
2789

25سالگی یه خواستگار آمد برام پسره خیلی دوسم داشت منم همین طور آدم صاف ساده ای خیلی هم مهربان فقط صورتش ماه گرفتی داشت یه پاش هم کمی می‌لنگید پدرمادرش چقدر مهربان رواست منم دوستش داشتم خانواده ندانند 31سالگی خانواده ام به کسی دادن عیاش بود آدم مغرور خود پسند مشروب خور شش ماه بعد جدا شدیم الآنم 35سالم هست وقتی میبینم برادرم با زن دادش چقدر با همند غصه میخورم زن داداشم ماشین داره خونه هم دارن حقوقش زندادشم میگیره ده ساله تو طبقه بالا زندگی میکنند اما کورشون کم نمی‌کنند بابام گفته پنج ساله اما برادر زن داداشم نمیره خلاصه من هیچوقت تو این ده سال یه بارم باهاشون بیرون نرفتم مادرم اجازه نمیده همه چی برای خودش بچه هاش لباسهای گران میخرن منم سالی یه بار اونم ازون چقدر من بدبختم چقدر دلم میخواهد بمیرم چون سنم گذشته نتونم بچه دار بشم خدا مادرم لعنت کنه فقط مادرم نفرین میکنم اگه این کار نمی‌کرد منم زندگی داشتم همه جا تنهام

از کجا مطمئنی با اون آدم خوشبخت میشدی

شاید حکمتی بوده 

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند./ تفاوت غم در کودکی و بزرگسالی، مزمن شدنش است/

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش منم زندگی داشتم

گآهی تو دل همین سختی ها و ناامیدی ها یه دفعه ای معجزه میشه اطرافم زیاد دیدم آدم هایی که واقعا نابود شده بودن ولی درست شد همچی

برای تو هم میشه عزیزم خودت رو ناراحت نکن امیدت به خدا باشه❤️

اون خواستگار ماه گرفتگی داشت وضعش خوب بود میتونست مثل داداشت بریز و بپاش کنه؟

اگه وضعش خوب بود ای کاش ازدواج میکردی فکر کنم ماه گرفتگی اگر کوچیک باشه لیزر میکنن

ولی شاید خودمم بودم ازدواج نمیکردم

ادم وقتی از یه سنی رد شده و مجرد هستش باید خیلی سفت و سخت یه شغل رو ادامه بده و حداقل سرش با کار گرم باشه اینطوری خانواده ادم رو محدود نمیکنن،میتونی با پولت بری اینور و اونور خواستگار هم پیداش میشه

همچنان امیدوار