من یه دوستی دارم امسال پزشکی قبول شد منم خدایی بدون دروغ و دغل خیلی واسش خوشحال شدم چون چند سال پشت کنکور بود و خیلی اذیت میشد. حالا این دوستم به سلامتی این ترم رفته دانشگاه امشب اومد خونمون. کلا این دوستم یکم حسوده نسبت به همه چیز نسبت به چهره ی افراد دیگه، موقعیتشون، کارشون، خلاصه همه چی و فکر میکنه بقیه هم همینطورن. امشب که اومدن من واسش دو تومن کنار گذاشته بودم که بدم بهش که مادرش گفت همون پولو بده بهش هدیه نخر منم گفتم باشه جدا از اون از عطری که خودم همیشه میزنم خوشش اومده بود قبلا، منم یدونه از اونم واسش خریدم. باورتون میشه کل امشب منو تیکه بارون کرد که اره کسی که لیاقت داره میره پزشکی کسی که درسخونه پزشک میشه و بقیه نمیتونن و اینا که من با یه لبخند فقط گوش میدادم و تایید میکردم😂 فقط موندم مگه من جوری رفتار کردم که بدش بیاد یا حسودی کردم که اینجوری حرف زد حتی موقعی که دانشگاهم قبول شدم جوری رفتار نکردم که حسادتشو تحریک کنم چون راستش اصلا اهل اینجور رفتارا نیستم امشبم فقط هرچی گفت با لبخند میگفتم مبارکت باشه خانم دکتر به سلامتی ایشالا. مطمئنم موفق میشی تو کارت. نظر شما چیه؟
از همچین دوست های بدم میاد منم یه دوست دارم خیلی حسوده تو رو نمیدونم ولی من دیگه باهاش رابطه قبلی ندارم سعی میکنم از زندگیم حذف کنم چون دارم آسیب میبینم از حرف هاش