2777
2789
عنوان

کنکوریای 1405🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 48 پست
عزیزم باید خودت بخوای که بشه  صدتا آلارم بزار و بگو یکی صدات کنه و سریع اب یخ بزن به صورتت

والا صبحا انقد غرق خواب میشم نمتونم🥴هزار تا آلارم گذاشتم ولی دیگ امشب عهد کردم هرطور شده بیدارشم همون ایده آب رو اجرا میکنم خداکنه بشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فیزیک شیمی زیست زمین ریاضی واسه نهایی چی بگیریم پایه یازدهم

پایه یازدهم احتمال اینکه تاثیرش رو بردارن هست چون زمان ما هم قرار بود تاثیر بزاره ولی اخرش ۶ تا درس شد الانم میگن شاید مثبت ولی در کل کتابو خیلی دقیق بخون و نمونه سوال حل کن.

در کنارش کتاب فرمول بیست یا پک بیست مهروماه بخر.

•یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻‍⚕️💊

عیب نداره منم بعضی وقتا سال کنکور افکار منفی میومد سراغم ولی باید بدونی به خوبی کنترلش کنی مثلا من خ ...

ماشالله چه انگیزه ای داشته خدا حفظشون کنه🥲

با این حرفتون کلی امیدوار شدم...

والا صبحا انقد غرق خواب میشم نمتونم🥴هزار تا آلارم گذاشتم ولی دیگ امشب عهد کردم هرطور شده بیدارشم هم ...

باید تلاشتو بکنی قطعا میشه

منم کنکوریم ولی کنکور هنر... منابع درسیم ۳۵ تا کتابه به علاوه یسری سوالای ریاضی و هندسه و فیزیک... بجز آزمون کتبی ۲ تا هم ازمون عملی دارم یکیش مصاحبه اس که میزارم بعد عید میخونم یکیشم آزمون عملیه طراحی و اسکیسه که میزارم بعد امتحانای دی تمرین کنم فعلا فقط ۳۵ تا کتابو میخونم و تست ریاضی میزنم

منم کنکوریم ولی کنکور هنر... منابع درسیم ۳۵ تا کتابه به علاوه یسری سوالای ریاضی و هندسه و فیزیک... ب ...

موفق باشیی قطعا میترکونی🌱